25n
25N
25N

Dos rutes escolars amb nova senyalització en Patraix

Dos rutes escolars amb nova senyalització en Patraix
07/02/2017 -

Els alumnes del Col·legi Públic Doctor López Rosat han estrenat aquest dilluns noves rutes escolars. El Servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, en col·laboració amb l’associació Colecamins, ha dut a terme els treballs de senyalització corresponents pels dos itineraris més transitats pel seu alumnat cap a l’escola; el 64% del qual viu a menys de 500 metres de l’escola, i el 94% a menys d’un quilòmetre.

Es tracta, en primer lloc, la que comença des del carrer Mariano Ribera amb Mestre Bellver, creua Arxiduc Carles i accedeix per Músic Ayllón i Vicent Maroto fins a arribar al centre. En segon lloc, la ruta que comença en Beat Nicolau Factor des del seu encreuament amb el carrer de Conca, continua per Salabert i creua Arxiduc Carles i Tres Forques per a, finalment, arribar fins al carrer de Vicent Maroto fins al col·legi.

En tots dos itineraris s’han pintat marques viàries en forma de petjades grogues de 40 per 40 cm sobre les voreres, els símbols de cada ruta escolar en cada aproximació als passos de vianants i s’han instal·lat quatre banderoles en forma de llapis amb la indicació de la ruta escolar.

Aquesta és una novetat de senyals de la ciutat, introduïda per la regidoria de Mobilitat Sostenible, que —com apunta el regidor de l’àrea, Giuseppe Grezzi— espera que ajude al fet que aquesta iniciativa, “fruit del treball inicial i de l’obstinació dels pares i mares del centre perquè l’alumnat accedisca al centre d’una manera més segura i lliure de fum, s’exporte a la resta de la ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =