25n
25N
25N

La primera Ruta de la Tapa Marinera + Vermut recorre els Poblats Marítims per a enaltir la gastronomia mediterrània

Els diferents locals adherits oferiran tapa més vermut a preu tancat: 3,5€

facebook.com/contacto.lafinestraalamar

La primera Ruta de la Tapa Marinera + Vermut recorre els Poblats Marítims per a enaltir la gastronomia mediterrània
01/08/2019 -

Aquest estiu, la Ruta de la Tapa Marinera + Vermut t’està esperant en els Poblats Marítims. Així, cada dimecres, i fins al pròxim 9 d’octubre, tindràs l’oportunitat de degustar les millors tapes, acompanyades d’un perfecte maridatge, com és el vermut, per a gaudir de la bona gastronomia mediterrània.

Des de les 10.00 fins a les 00.00 hores, podràs recórrer els diferents locals adherits a aquesta primera Ruta de la Tapa Marinera a un preu més que assequible: 3,5 €. Així mateix, disposaràs d’un passaport de caràcter personal, que hauràs d’anar segellant en els diferents locals que visites, per a, una vegada completat, canviar-ho per un premi sorpresa.

Els barris del Cabanyal i Canyamelar obrin les portes a una experiència gastronòmica única. I és que el vermut té una llarga tradició en els Poblats Marítims, gràcies a Bodegas Vermut, situada en el barri del Grau des de fa 100 anys. Però, a més, entre les propostes gastronòmiques també es combinaran els productes locals amb sabors d’altres cultures. Així, tapes amb productes de mercat, tapes tradicionals marineres des de 1957 o les tapes rústiques inspirades en Xile són algunes de les propostes que trobaràs en aquesta primera Ruta de la Tapa Marinera.

locales-ruta-de-la-tapa-marinera-vermut

facebook.com/contacto.lafinestraalamar

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del projecte ‘La Finestra a la Mar’, que sorgeix per la necessitat de revitalitzar els barris dels Poblats Marítims amb l’organització de diferents esdeveniments, però sempre donant suport al desenvolupament local. Una proposta molt interessant que, a més, va rebre el premi de València Empren de l’Ajuntament de València en 2018.

Així, com expliquen en la seua pàgina web, amb ‘La Finestra a la Mar’ el que es pretén és mostrar tot el potencial d’aquest antic poble mariner valencià a través de l’organització d’esdeveniments de tota índole i de l’activitat associativa dels barris. A més, pretenen ser un punt de trobada entre els veïns i veïnes, a través del qual artistes, creatius o artesans puguen vendre els seus productes o reforçar la publicitat dels diferents establiments dels Poblats Marítims.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + tretze =