caixa popular

La Gran Fira et convida a descobrir la Ruta del Silenci

Aquest dissabte, el Cementeri General de València obri les seues portes per a guiar-te per la seua història

La Gran Fira et convida a descobrir la Ruta del Silenci
21/07/2017 -

El Cementeri General de València, construït entre l’any 1805 i 1807, és un gran museu d’història, però també d’art. I és que tan sols fa falta recórrer els seus carrers per a adonar-se dels diferents estils arquitectònics que alberga en el seu interior. Per això, dins de la programació de la Gran Fira de València també han volgut reservar un espai per a descobrir-ho en profunditat.

D’aquesta manera, aquest dissabte, 22 de juliol, tindrà lloc la coneguda Ruta del Silenci. Dividida en tres passades, a les 09.30, a les 10.30 i a les 11.30 hores, tots els interessats s’endinsaran en la història d’aquest cementeri, a través d’una visita guiada que els mostrarà les tombes de personatges emblemàtics de la ciutat de València, com Vicente Blasco Ibáñez, Joaquín Sorolla o Mariano Benlliure, així com de persones que per diferents motius van destacar en la nostra ciutat.

No obstant això, la Ruta del Silenci no és cap novetat, ja que el Cementeri de València porta acollint aquestes visites durant molt més temps. En aquest sentit, si aquest dissabte no pots assistir a aquesta extraordinària ruta, els dissabtes, a les 11.00 hores, aquest enigmàtic lloc et convida a viure una experiència diferent. Per a açò, tan sols és necessari inscriure’s amb antelació en l’adreça de correu sbalbastre@valencia.es o cridant al telèfon de l’Ajuntament de València, en l’extensió 2565.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris