25n
25N
25N

Els nostres majors en forma: IV Ruta Saludable a Picassent

Els nostres majors en forma: IV Ruta Saludable a Picassent
25/10/2019 -

El curs ha començat per als majors de Picassent. Aquest matí, han deixat les aules per eixir al carrer i participar en la IV edició de la ruta saludable que ha tingut lloc pels carrers del municipi. Han sigut vora quatre quilòmetres de recorregut amb l’objectiu de fomentar l’esport i millorar la qualitat de vida d’aquest col·lectiu de persones.

El punt de trobada ha sigut el Centre de Convivència. Allí, les 200 persones participants, juntament amb el regidor dels Majors, Carles Silla, i la regidora de Govern Obert, Ester Carbonell, han eixit puntuals a aquesta cita, que ja s’ha consolidat dins de les propostes que s’ofereixen al llarg de l’any per què, tal com apunta el regidor de l’àrea, «la pràctica de l’exercici físic a l’aire lliure ha de ser una constant en els nostres majors».

A l’arribada, i per a finalitzar la ruta, les persones participants han degustat un esmorzar saludable en la part exterior del Centre.

Aquestes activitats compten amb el suport i el patrocini de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables i el Ministeri de Benestar Social.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − tres =

art en blanc
art en blanc
ruta del grial massamagrell