25n
25N
25N

Benetússer cerca la millor tapa en la Ruta de la Tapa 2019

Benetússer cerca la millor tapa en la Ruta de la Tapa 2019
14/11/2019 -

La setena Ruta de la Tapa de Benetússer arriba al seu hemicicle en una de les edicions més renyides del concurs hostaler.

Fins al diumenge els locals participants oferiran les seues millors tapes al públic per 1,5 €. El jurat que valora la millor tapa de la ruta coincideix que “aquesta edició està resultant sorprenent per la varietat de les propostes, algunes tan exòtiques com tapes asiàtiques o creïlles amb ‘allioli’ i gerd” explica José Vicente Expósito, pastisser i cuiner que integra el jurat de la ruta al costat de l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz i un dels ‘ruters’ més aficionats, Toni Almudéver.

Des del jurat també fan esment de l’alt grau de competitivitat d’alguns locals, “destaca la inversió en matèria primera de les tapes i com esgoten el límit d’inversió màxima per plat que permet el concurs”.

Per la seua part l’organització de la Ruta de la Tapa se sent molt satisfeta per l’excel·lent acolliment dels ruters i ruteres d’enguany i esperen que la gent continue degustant de les seues millors receptes durant tot el cap de setmana fins al final del concurs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − un =

ccccinema
ccccinema
activem alfafar