25n
25N
25N

La Ruta de l'Aigua de Quart de Poblet compta ja amb panells informatius accesibles

També s’ha col·locat un mapa de tot el municipi amb els monuments més emblemàtics

La Ruta de l'Aigua de Quart de Poblet compta ja amb panells informatius accesibles
20/02/2020 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet, des de l’àrea de Turisme que dirigeix la regidora Cristina Mora, ha instal·lat diferents panells informatius accessibles en els principals llocs de pas de la Ruta de l’Aigua amb l’objectiu de facilitar el recorregut d’aquesta.

En total s’han senyalitzat tres punts de la ruta, entre els quals es troben les Llengües de Sant Onofre, el Centre d’Interpretació de la Naturalesa (CIN) i el Dipòsit de Baixes Pressions, que se sumen als que ja havien estat senyalitzats en 2016, com el Pont de Trafalgar o la Cisterna Àrab. A més, pròximament s’instal·larà la resta de taules interpretatives per a completar així el total del recorregut de la ruta i que qualsevol persona puga dur-la a terme pel seu compte de manera autònoma.

D’altra banda, s’ha instal·lat un faristol doble amb el mapa turístic de Quart de Poblet, d’un metre quadrat, al Parc d’Entrada al Túria. En aquest mapa es poden veure els llocs més emblemàtics i interessants del municipi, per la qual cosa és una eina molt útil per als i les turistes i totes aquelles persones que vulguen conéixer la ciutat de prop.
Tots els taulons, seguint la línia de bones pràctiques en accessibilitat que desenvolupa l’Ajuntament de manera transversal, compten amb la informació dels monuments en braille perquè les persones amb discapacitat visual puguen comprendre-la. A més, el mapa turístic també compta amb la silueta de tots els edificis en relleu.

Ruta de l’Aigua

La Ruta de l’Aigua mostra una petita part del Patrimoni Hidràulic del municipi, com la Séquia de Quart, les Llengües de Sant Onofre, el Dipòsit d’Aigües de Baixa Pressió, el Pont del Barranquet o el Centre d’Interpretació, on es troba l’exposició “Fets d’aigua”. La situació geogràfica de Quart de Poblet, al costat del llit del riu Túria, ha fet que la vida en el municipi sempre haja estat relacionada amb ell, per això aquest recorregut cobra tanta importància a l’hora d’entendre el passat i present de la localitat. Mensualment es realitzen rutes guiades que poden sol·licitar-se en l’Oficina d’Informació Turística i que a més estan adaptades als grups interessats. Durant 2019 més de 320 persones van gaudir de la Ruta de l’Aigua i en aquest inici de 2020 ja l’han realitzat unes 40. Així doncs, cal destacar l’èxit d’aquesta mena d’accions que es duen a terme des de l’àrea de Turisme, que juntament amb altres rutes com la QdP, on es visiten els llocs més destacats del municipi durant la Guerra Civil, estan fent de Quart de Poblet una ciutat atractiva turísticament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus