caixa popular

Rodríguez: “El rugbi suma els valors d'integració i treball en equip que practica la Diputació de València”

24/06/2017 -

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, la vicepresidenta, Mª Josep Amigó, i la diputada d’Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García, han rebut a jugadores i jugadors dels clubs de rugbi que es van proclamar campions d’Espanya amb les seleccions valencianes, en un acte en el qual els responsables provincials han destacat el component “integrador, inclusiu i solidari” d’aquest esport.

Jorge Rodríguez ha felicitat a les jugadores i jugadors valencians de rugbi per la consecució dels campionats d’Espanya femení i masculí, després de la qual cosa ha manifestat que “el rugbi conjumina els valors d’integració, solidaritat, treball en equip i respecte que també practica la Diputació de València”.

“Sou un orgull per a nosaltres. No deixeu de tenir eixe esperit col·laboratiu i de portar el nom de València molt lluny”, ha destacat per la seua banda la vicepresidenta de la Corporació provincial, Mª Josep Amigó. Així mateix, la diputada d’Esports, Isabel García, ha confessat sentir-se orgullosa “per veure com l’esport recolzat per la Diputació arriba a cotes tan altes d’èxit”, destacant els valors d’un esport “que fomenta la igualtat sense distincions en tots els àmbits”.

Els equips de categoria masculina sub 20 i femenina sub 18 s’han proclamat recentment Campions de Espala de Seleccions Autonòmiques. De la mateixa manera, l’equip Seven sub 16 masculí ha quedat subcampió en el mateix campionat i en categoria femenina s’ha obtingut el tercer lloc, resultats que mostren l’alt nivell de joc i de competició de les formacions valencianes en els diferents perfils d’edat.

“El rugbi s’escriu amb ‘R’ de respecte. Es caracteritza per l’esperit esportiu, el treball en equip. És un gran honor per a nosaltres aquesta recepció, pel suport rebut i l’esforç realitzat, que té el seu recompensa”, ha subratllat el president de la Federació de Rugbi, José Luis López. La Corporació provincial recolza des de fa anys a la Federació a través de la seua línia de subvencions a entitats i clubs esportius.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + deu =

viva gym canovas
exposicion caps tallats