caixa popular

Rodríguez defensa el Pacte del Botànic enfront dels qui "des de la nostra casa menyspreen el treball d'aquests dos anys"

Rodríguez defensa el Pacte del Botànic enfront dels qui "des de la nostra casa menyspreen el treball d'aquests dos anys"
08/07/2017 -

El Pacte del Botànic ha servit per a “recuperar la dignitat i millorar la vida dels valencians i a qui li semble alguna cosa menor o sense importància només ha de preguntar-li què els sembla els pensionistes que se’ls ha eliminat el copagament o a les famílies que no paguen els llibres de text”, segons ha declarat Jorge Rodríguez, coordinador de la campanya de Ximo Puig i president de la Diputació de Valencià. Rodríguez ha defensat que el Pacte del Botànic enfront dels quals des de “la nostra casa menyspreen” el treball realitzat aquests dos anys. “Els socialistes estem molt satisfets d’estar contribuint a la millora de la qualitat de vida dels valencians i les valencianes, dels seus ajuntaments i dels seus veïns. El contrari no forma part de la nostra tradició”.

Jorge Rodríguez creu que la campanya de primàries “llevant d’alguns excessos virals” servirà per a “enfortir” el projecte d'”esquerra transformadora” que representa Ximo Puig. “Els governs de la Generalitat, de la Diputació de Valéncia i de molts ajuntaments de la Comunitat són un referent de polítiques d’esquerres en el continent europeu”, ha assenyalat Jorge Rodríguez, qui ha insistit a reclamar a l’altra candidatura que “deixe llibertat a tots els militants per a expressar-se lliurement” i no es dedique a “la queixa permanent”. “No acabe d’entendre per què es vol coartar la llibertat d’expressió de certs militants per ser càrrecs públics del Consell, com si fóra una tara, quan hauria de ser un orgull per a qualsevol socialista”, ha dit Rodríguez.

Rodríguez ha remarcat que “si d’alguna cosa estic orgullós és d’exercir un càrrec públic com el d’alcalde d’Ontinyent o el de president de la Diputació”, i ha defensat que per als socialistes exercir un càrrec públic “no és cap càrrega, més aviat una oportunitat” per a treballar pels ciutadans. “Qui pense el contrari hauria de preguntar-se per què milita en el PSPV-PSOE”, ha afegit el coordinador de la campanya de Ximo Puig, qui ha assegurat que “en la candidatura de Ximo Puig preferim un PSPV-PSOE de govern, amb molts càrrecs, a un partit en l’oposició”.

“Aquesta ha de ser una campanya de propostes i no de crítiques entre companys. Una campanya per a construir un partit més fort no per a afeblir-ho. Una campanya en la qual tots els militants siguen càrrecs públics o no s’expressen amb llibertat”, ha finalitzat Jorge Rodríguez.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 12 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats