25n
25N
25N

Roberto Jaramillo: “Apostem per un govern obert des del coneixement i la formació”

Roberto Jaramillo: “Apostem per un govern obert des del coneixement i la formació”
22/10/2016 -

El Seminari GO! “Govern Obert. Com obrir els governs locals?” organitzat pel Servei de Transparència, a través del Programa de Formació Local de la Diputació de València, va obrir aquest dijous les jornades divulgatives en transparència, participació i rendició de comptes que la Diputació posa a la disposició dels ajuntaments de la província. “Una clara aposta pel govern obert des del coneixement i la formació”, en paraules del diputat Roberto Jaramillo.

Una sessió amb un caràcter eminentment pràctic, en la qual els assistents, tècnics i representants municipals, van poder comprovar com l’objectiu del govern obert és possible si ho adaptem a la realitat del municipi. “Si el govern obert és l’horitzó, la innovació pública oberta és el camí”, va recalcar Alberto Ortiz de Zarate, expert que va impartir el seminari.

No caldrà esperar massa per a trobar noves cites amb la transparència. Concretament, el pròxim dia 3 de novembre l’ADEIT acollirà la Jornada ‘La Transparència a debat’ en la qual es tractaran temes com la innovació democràtica en el govern local o les xarxes ciutadanes per la transparència.

Com he de publicar el salari d’un alt càrrec, puc incloure el nom del funcionari en la publicació de la relació de llocs treballe i altres questions que generen dubtes es tractaran al seminari “Transparència i protecció de dades”, que tindrà lloc el 18 de novembre al MuVIM.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =

museo prehistoria
museo prehistoria