25n
25N
25N

Catalá demana a Ribó que "prenga decisions" sobre Grezzi i Fuset

E.P.

Catalá demana a Ribó que "prenga decisions" sobre Grezzi i Fuset
19/10/2019 -

La portaveu del PP a l’Ajuntament de València, María José Catalá, ha demanat a l’alcalde, Joan Ribó, que “prenga decisions” i cessament al regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, “davant el robatori de 4 milions d’euros en l’EMT” i ha exigit al regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, que faça “un pas arrere” pel seu processament. De fet, ha asseverat que el seu grup municipal “no descarta” impulsar una moció de censura.

Així ho ha manifestat Catalá, que aquest dissabte ha participat en la Intermunicipal que el Partit Popular ha celebrat a Valladolid, presidida pel president nacional, Pablo Casado, segons ha informat el PP en un comunicat.

La dirigent ‘popular’ ha assenyalat que “la tercera capital d’Espanya demana a crits un govern seriós, responsable i diligent” després de l’estafa de quatre milions d’euros en l’EMT de València i del processament de Pere Fuset per un presumpte delicte d’homicidi per imprudència greu i un altre contra la seguretat dels treballadors en la causa oberta per l’accident laboral en el qual un treballador va morir durant el muntatge de les graderies per als concerts als Jardins de Vivers de la capital del Túria en l’estiu de 2017.

Catalá ha demanat a l’alcalde Joan Ribó que “prenga decisions”: “S’han d’assumir responsabilitats polítiques i el senyor Grezzi ha de ser destituït i el senyor Fuset ha de fer un pas arrere”.

La dirigent ‘popular’ ha assegurat que “els dirigents actuals de l’Ajuntament de València han d’assumir que la tercera capital d’Espanya no pot estar en mans de qui no sap governar la grandesa de València”, ha afegit.

Catalá ha insistit que “han de fer un pas arrere davant un govern del Rialto que fa aigües”, al mateix temps que no ha descartat una moció de censura “perquè el PP està disposat i preparat per a assumir el repte de governar València amb serietat i tornar a recuperar la solvència i la confiança en un govern municipal seriós”.

BAIXADA D’IMPOSTOS I INCENTIVAR L’ECONOMIA PER A CREAR OCUPACIÓ

Durant la seua intervenció, Catalá ha assenyalat que amb el govern de Compromís i el PSPV “ha augmentat el nombre de persones sense llar als nostres carrers, el risc de pobresa ha augmentat en més de 6 punts, i la pobresa infantil en més de 9 punts”.

A més, ha denunciat que fa unes setmanes el govern municipal “va aprovar un ‘impuestazo’ amb pujades de l’IBI, del rebut de l’aigua, de l’impost de tracció mecànica i les taxes de taules i cadires entre altres, la qual cosa suposa una triple destralada fiscal al sector de turisme, un dels principals motors econòmics de la ciutat, al comerç, a les empreses i autònoms”

Davant això, Catalá ha assegurat que el PP de València “proposa una baixada de l’IBI del 10% i la bonificació en un 95% de l’Impost de Plusvàlua per als casos d’herències i transmissions d’empreses o comerços entre familiars”, entre altres mesures, a més d'”apostar per mesures de suport a l’autònom, l’emprenedoria i a la innovació”.

“Volem joves millor i més preparats i per això apostem per convocar beques STEM per a promoure que les dones estudien ciència i crear un pla de Conciliació de la Vida Familiar i Laboral”, ha finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =