25n
25N
25N

Ribó diu que les negociacions de la nova Nau "van bé, des de la voluntat d'arribar a un acord"

Ribó diu que les negociacions de la nova Nau "van bé, des de la voluntat d'arribar a un acord"
10/06/2019 -

L’alcalde de València en funcions i candidat de Compromís a la reelecció, Joan Ribó, ha assenyalat aquest dilluns que les negociacions iniciades divendres passat per a la conformació del nou Govern de la Nau, l’executiu de coalició i progressista que durant la pròxima legislatura conformaran a la ciutat Compromís i PSPV, “van bé” i que prossegueixen “des de la voluntat d’arribar a un acord”.

Així mateix, Ribó ha indicat que aquests contactes se centren en el “quin”, en la definició del programa electoral, per a “primer dir què és el que volem fer”, i ha reiterat que continuaran “després amb com volem fer-ho i al final, amb qui ha de fer-ho”.

El responsable municipal en funcions s’ha pronunciat d’aquesta manera després d’assistir al costat del rector de la Universitat Politècnica de València (UPV), Francisco Mora, a la inauguració del Projecte Azalea, la barraca del segle XXI, preguntat pel transcurs de les negociacions del futur executiu municipal per al pròxim mandat.

Joan Ribó ha recordat que aquesta vesprada tindrà lloc “una altra reunió”, la segona d’aquest procés després de la celebrada divendres passat. “Estem ara parlant del programa, del què. És una cosa que estem abordant”, ha comentat, al mateix temps que ha apuntat que el seu partit, Compromís, “té més o menys sintetitzats els elements programàtics que vol introduir”.

El cap de llista d’aquesta coalició ha considerat que després del primer contacte del passat divendres, la d’aquest dilluns a la vesprada serà “la primera reunió formal” entre els representants de Compromís i del PSPV designats per a negociar el nou govern local.

Preguntat pels terminis d’aqueixos contactes i per la data en la qual podria estar tancat un acord, Ribó ha afirmat que aqueixes són qüestions que no pot precisar. “No puc definir-ho d’una forma exacta perquè no puc predir els problemes que puguen aparéixer”, ha respost.

“Algun apareixerà però si comparem amb la passada legislatura, la part programàtica la teníem acabada encara que no del tot abans de la votació d’alcalde i les altres parts les vam fer a posteriori”, ha agregat sobre aquest tema i al·ludint al procés negociador de l’executiu local del mandat que ara conclou –el Govern de la Nau sorgit dels comicis de 2015 i que componia Compromís, PSPV i València en Comú–.

No obstant això, Ribó ha confiat que el nou acord arribe “al més prompte possible” perquè “com més prompte millor podem acabar, abans podrem posar en marxa tot el mecanisme”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + deu =

Informacion coronavirus