caixa popular

Ribó es reuneix amb el veïnat de Borbotó

Ribó es reuneix amb el veïnat de Borbotó
29/11/2017 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Pobles de València, Consol Castillo, i l’alcalde de Borbotó, José Ramón Giménez, han visitat el poble de Borbotó i s’ha reunit amb els veïns i les veïnes per a conéixer de primera mà els assumptes d’interés a la zona. Així mateix, s’ha exposat la proposta de millora de la connexió wi-fi als Pobles de València i les obres de millora de la mobilitat i la jardineria a Borbotó.

Després del seu recorregut pel poble, l’alcalde i la regidora han atés els veïns i veïnes de Borbotó. L’alcalde ha destacat la importància “d’expandir les millores que es realitzen a tots els barris de la ciutat, també als pobles de València”. En aquest sentit, ha insistit que “els veïns d’aquests pobles s’havien vist abandonats durant anys, i la política del Govern de la Nau és la de revertir eixa situació, perquè són ciutadania de primera, i si tenen les mateixes obligacions, també han de tindre els mateixos drets”.

En termes similars s’ha pronunciat la regidora de Pobles de València, Consol Castillo, qui ha agraït la tasca de l’alcalde del Poble de Borbotó, José Ramón Giménez, i ha destacat “l’esforç que estem duent a terme des del Govern perquè els diferents pobles de València entren per fi en el segle XXI. Hi ha encara faena per fer, en som conscients, i per això mateix ens interessem en visites com aquesta per l’opinió del veïnat i per saber de primera mà les seues necessitats”.

L’alcalde ha explicat la proposta de millora de la connexió wifi als Pobles de València, així com algunes de les obres de millora de la mobilitat a Borbotó, com ara la regulació de l’estacionament en zones que fins ara resultaven conflictives (com en l’entrada de la carretera de Borbotó a Massarrojos), així com la regulació de la velocitat dels vehicles de motor a 30 km/h en els accessos al poble. També s’han senyalitzat convenientment alguns punts que havien sol·licitat els veïns i veïnes, i en especial s’ha referit a la zona propera a la parada del bus escolar.

D’altra banda, s’ha executat la segona fase del jardí de Borbotó, que amb 2.077’35 metres quadrats, triplica la zona verda que hi havia fins ara al carrer de Joan Baptiste Muñoz. D’aquesta manera, la superfície total dels espais verds en el poble és actualment de vora 4.000 metres quadrats.

“També s’ha intensificat la neteja en la població, com en la resta de la ciutat”, de manera que actualment hi ha un servici d’agranat motoritzat de dilluns a divendres cada matí, un servici de baldeig amb aigua mitjançant un camió cisterna, el servici de recollida de residus urbans es realitza sis dies a la setmana, i el de recollida selectiva d’envasos i de paper i cartó, tres dies cadascun. A més, s’està realitzant un servici de neteja amb una hidronetejadora i el servici de recollida de trastos, que es du a terme cada vegada que els veïns telefonen al 010 o cada vegada que ho sol·licita la inspecció municipal.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris