25n
25N
25N

Ribó repeteix que al juny es decidirà si finalment les Falles són al juliol: "És un criteri que mantenim"

Ribó repeteix que al juny es decidirà si finalment les Falles són al juliol: "És un criteri que mantenim"
21/04/2020 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha reiterat aquest dimarts que a mitjan juny es decidirà si finalment les Falles, ajornades per la crisi sanitària generada per la Covid-19, se celebren el mes de juliol, com es va apuntar al principi el mes de març passat. Ribó ha assenyalat que aquest és un criteri que es manté i ha repetit que no es té “capacitat de predir el futur”.

El primer edil s’ha pronunciat d’aquesta manera en la roda de premsa posterior a la reunió de la Comissió de Seguiment de la Covid-19 celebrada aquesta jornada en el consistori, preguntat per la celebració de les Falles i per si la data de dur-les a terme al juliol es manté després d’haver-se conegut que s’han suspés, també per la crisi del coronavirus, a Pamplona les festes de Sant Fermín i en altres llocs festivals de música en aqueixes dates.

“Que jo sàpia, els Sanfermines no tenien el criteri d’un mes abans veure si se suspenien o no. S’han suspés ara”, ha apuntat Joan Ribó, que ha recordat que a València es va determinar com a “criteri” que “un mes abans” de la data proposada després del seu ajornament al març es decidiria si “era viable o no era viable” celebrar les Falles al juliol.

“Nosaltres prenem un criteri, crec que encertat, per a un mes abans decidir si era viable o no era viable la celebració de les Falles” al juliol, ha exposat. “És el criteri que prenem en el seu moment amb el món faller i és un criteri que nosaltres mantenim”, ha insistit el responsable municipal.

“TEMPS SUFICIENT”

Així, Ribó ha considerat que “serà molt més fàcil al juny prendre una decisió” sobre aquest tema “que en aquests moments”. Després d’això, ha repetit que no es té “capacitat de predir el futur” i ha opinat que un mes és “un temps suficient” per a poder determinar si hi haurà celebracions falleres o no al juliol, com es va plantejar inicialment després de la seua suspensió.

“Repetisc, no tenim capacitat de predir el futur. Esperarem un mes, que és un temps suficient per a poder desenvolupar-se les Falles i veure si és possible o no prendre la decisió com havíem dit”, ha plantejat l’alcalde de València.

En aquest sentit, Ribó ha insistit que “va ser encertat” prendre aqueix criteri per a “dir: ho farem, si és possible” i ha assegurat que es manté “la mateixa posició”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + set =