25n
25N
25N

Ribó reitera la voluntat de "millorar" el PAI de Benimaclet

Ribó reitera la voluntat de "millorar" el PAI de Benimaclet
19/02/2020 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha reiterat aquest dimecres la voluntat del govern local que presideix i que conformen Compromís i PSPV de “treballar” per a “millorar” el PAI de Benimaclet, rebutjat per col·lectius veïnals que demanen a l’Ajuntament “frenar” i “repensar” aquesta actuació urbanística.

No obstant això, Ribó ha ressaltat, respecte als costos que tindria revertir aquest projecte, que no es poden “dedicar tots els recursos” municipals “a un barri determinat” perquè “s’han de repartir entre tots”. Així mateix, ha assenyalat que la zona en la qual es projecta no està inclosa en la protecció de l’horta.

El primer edil s’ha pronunciat d’aquesta manera en la roda de premsa de presentació de l’Estratègia Urbana València 2030, preguntat pel futur del PAI de Benimaclet i per si el consistori es planteja reduir el nombre d’habitatges previstos en el seu desenvolupament.

“Respecte al PAI de Benimaclet, el parlarem. És un tema que hem dit que parlarem però hi ha una sèrie d’elements que són molt clars”, ha manifestat Joan Ribó. En aquesta línia, ha ressaltat que “fa uns pocs anys, en 2018, es va aprovar la Llei de Protecció de l’Horta” i que eixe entorn “no està inclòs en el tema de protecció de l’horta“.

“Veurem, estudiarem el tema i a veure com podem resoldre’l”, ha insistit. Malgrat això, ha subratllat, respecte al cost de la reversió del PAI, que el que no es pot fer és “dedicar tots els recursos de l’Ajuntament a una part molt substancial, a un barri determinat”.

“Això té uns costos i aquests costos són importants. Veurem com ho podem millorar, treballarem en aquesta direcció però sabent que els recursos s’han de repartir entre tots els barris”, ha insistit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + un =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud