Ribó expressa la seua "ferma voluntat" de reeditar "un govern progressista" que continue el camí del de la Nau

Ribó expressa la seua "ferma voluntat" de reeditar "un govern progressista" que continue el camí del de la Nau
17/10/2018 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha expressat aquest dimecres, en el Debat sobre l’Estat de la Ciutat 2018, la seua “ferma voluntat” de “treballar per a la reedició d’un govern progressista que continue el camí iniciat” en 2015 pel Govern de la Nau, l’executiu local que presideix i que conformen Compromís, PSPV i València en Comú.

Ribó, que ha obert amb la seua intervenció el ple extraordinari en el qual es desenvolupa el debat, ha assegurat que el balanç d’actuació de l’actual executiu municipal és “clarament positiu” i ha justificat per açò la intenció de renovar un equip de govern “de progrés” com a aquest.

“En aquests moments, podem dir que hem complit ja o estem en condicions de complir abans de finalitzar el present mandat la immensa majoria dels objectius que ens vam proposar en establir el programa comú del Govern de la Nau. Hem fet moltes coses, li hem donat la volta a moltes polítiques caduques que heretem de l’anterior govern”, ha indicat.

No obstant açò, el primer edil ha assenyalat que “queden moltes coses per fer” i ha avançat la seua aposta per un nou govern progressista que “continue millorant la vida de les persones en tots els barris” després dels comicis locals del pròxim any perquè el canvi iniciat en 2015 “és imparable”.

“La seua concreció estarà condicionada pels resultats electorals que es produïsquen en les eleccions de 2019 però, si està en la meua mà, faré possible la renovació d’un govern de progrés que durant aquests anys ha funcionat, ha donat estabilitat a la gestió de València i ha demostrat ser eficaç i eficient”, ha insistit Joan Ribó.

“RESPONSABLE I COMPROMÈS”

El responsable municipal, que després de manifestar aquesta intenció, ha repassat la situació econòmica de l’Ajuntament i ha valorat la gestió que ha possibilitat eixir del Pla d’Ajust, ha afegit que el de la Nau és “un govern progressista, responsable i compromès amb el benestar” de València que “gestiona l’economia millor que la gent del bipartidisme de dreta”. “Les dades ho confirmen sens dubte” i “amb contundència”, ha recalcat.

Ribó ha indicat a l’inici del seu discurs que tant ell com la resta de l’equip de govern local consoliden aquest dimecres en el ple “l’impuls que al llarg d’aquest mandat” han donat “a la celebració del Debat de l’Estat de la Ciutat”, que en aquesta ocasió té lloc, “en el mes d’octubre, en el tercer quadrimestre de l’any com a marca el nou reglament aprovat”.

L’alcalde ha destacat que aquest és l’últim debat abans de les pròximes eleccions municipals i ha afirmat que per açò “té cert component d’anàlisi de tot el mandat” i, al seu torn, “de previsió d’actuacions que es perllongaran durant els pròxims anys”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + un =

sagunt a escena 2019
turismo salou