25n
25N
25N

Ribó lliura a diferents entitats musicals 14 violes que l'empresa Consolat de Mar de Benaguasil ha donat a l'Ajuntament

Ribó lliura a diferents entitats musicals 14 violes que l'empresa Consolat de Mar de Benaguasil ha donat a l'Ajuntament
28/09/2016 -

L’alcalde Joan Ribó ha lliurat a diferents entitats musicals 14 violes que l’empresa Consolat de Mar de Benaguasil ha donat, de manera desinteressada, al municipi de València. Després d’agrair este gest “en favor de la música en la nostra terra”, la primera autoritat municipal ha subratllat “la importància de la col·laboració publicoprivada per a la recuperació i protecció de la música com a patrimoni cultural”.

L’acte de lliurament i recepció d’estes violes s’ha celebrat este dimarts al Saló de Cristall de l’Ajuntament, i ha comptat amb la presència del president de l’empresa Consolat de Mar, Carles Subiela, i del president de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Pedro Rodríguez.

En la seua intervenció, l’alcalde ha elogiat la labor que desenvolupa en favor de la música Carles Subiela, a qui ha agraït la donació que ha realitzat al municipi de València. També ha reconegut el treball i el dinamisme de les societats musicals, que han impulsat la constitució de joves orquestres i agrupacions d’instruments, algunes de les quals han actuat al Saló de Cristall de l’Ajuntament.

Al Saló de Cristall també s’han donat cita els representants de les entitats de música que han rebut un instrument. “Veure-vos junts, en companyia de Carles Subiela i Pedro Rodríguez a l’Ajuntament, em fa sentir-me orgullós d’un dels millors patrimonis que tenim els valencians i valencianes: la música”, ha manifestat l’alcalde.

Finalment, l’alcalde ha recordat que esta no és la primera vegada que l’empresa Consolat de Mar realitza este tipus d’aportacions solidàries i, com a exemple, ha recordat que este mateix estiu ja va donar nombrosos instruments musicals a formacions musicals de Madagascar i de Sud-àfrica”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 12 =