25n
25N
25N

Ribó justifica les noves competències de Grezzi per la vinculació entre mobilitat i contaminació

Ribó justifica les noves competències de Grezzi per la vinculació entre mobilitat i contaminació
17/07/2019 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha justificat aquest dimecres les competències municipals de platges i qualitat acústica i de l’aire donades al regidor de Mobilitat Sostenible i Infraestructures del Transport Públic, Giuseppe Grezzi, per la vinculació existent entre mobilitat i contaminació acústica i de l’aire.

“No és un problema d’anar a la platja amb bicicleta. És un problema de contaminació provocat per la mobilitat”, ha afirmat el primer edil en aquest sentit, després del que ha considerat “raonable” les regidories relacionades amb aquests assumptes “les agafe Guiseppe Grezzi”.

Ribó s’ha pronunciat d’aquesta manera després de la trobada que ha mantingut amb el conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent, preguntat per la revisió de competències donada a conéixer aquest dimarts després de la conformació la setmana passada del nou executiu local entre Compromís i el PSPV i per les assignades al titular de Mobilitat Sostenible.

“El significatiu no són platges, és contaminació de l’aire”, ha insistit l’alcalde, que ha assegurat que aquesta última i la contaminació acústica conformen “un servei que va tot unit”. “Si preguntem per què es contamina l’aire d’una ciutat veiem que és pels cotxes. És un tema de mobilitat en un percentatge elevat. Ací a València és un tema de mobilitat”, ha afirmat.

Per això, Joan Ribó ha assenyalat que li semblava “molt important unificar les dues coses: el tema de mobilitat amb el de disposar d’un aire cada vegada més net”.

“Són dues coses que van vinculades. El tema de la contaminació de l’aire està en un servei que està vinculat a platges i a contaminació acústica. També s’ha de dir que la causa fonamental de la contaminació acústica és la mobilitat”, ha insistit el responsable municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

museo etnologia
museo etnologia
ficcions 2019-2020