caixa popular

Ribó ha participat en les festes de La Magdalena

Ribó ha participat en les festes de La Magdalena
06/03/2018 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha visitat hui la ciutat de Castelló, on ha participat en diverses activitats de les festes de La Magdalena junt amb l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i junt amb les i els principals representants dels festejos. Ribó ha subratllat el paper de les celebracions festives i tradicionals “que són mostra de cultura popular, i que ens uneixen com a poble”, ha afirmat.

De fet, poques setmanes després de prendre possessió del seu càrrec com a alcalde de València, l’any 2015, Joan Ribó ja es va desplaçar a la ciutat d’Alacant per a participar en les festes de les Fogueres. I aquest contacte i intercanvi amb les altres ciutats del territori valencià ha sigut una constant des d’aleshores.

Durant la seua estada hui a Castelló, l’alcalde ha recordat com aquesta presència en les festes germanes “ha causat sorpresa de vegades”. Però ha defés “l’obligació dels alcaldes i alcaldesses valencians contribuir a la coneixença mútua dels nostres municipis, i a col·laborar en tot allò que puguem pel benestar de la ciutadania”. En aquest context, Ribó ha subratllat la seua voluntat de “crear sinergies, emocionals i de treball, amb la resta de ciutats valencianes”.

En la capital de La Plana, l’alcalde de València ha assistit a la disparada d’una mascletà, i ha destacat el caràcter de la pólvora “com un element de la nostra idiosincràsia com a poble: les mascletaes de les nostres Falles, les de les festes de La Magdalena aquests dies, i les de les Fogueres d’Alacant així ho acrediten”.

L’alcalde ha aprofitat per a convidar personalment l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, a les Falles de València; i ha assenyalat que “les festes són una molt bona oportunitat per crear llaços d’unió entre les ciutats i pobles valencians; així com per a fer front comú en les reivindicacions que necessitem els municipis per a millorar el benestar dels nostres barris i veïns i veïnes”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − dos =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC