25n
25N
25N

Ribó lliura la medalla al mèrit policial amb distintiu blau al cap superior de la policia nacional en la Comunitat Valenciana

Ribó ha destacat “el treball conjunt de la policia local i la policia nacional”

Ribó lliura la medalla al mèrit policial amb distintiu blau al cap superior de la policia nacional en la Comunitat Valenciana
04/12/2020 -

L’alcalde ha destacat “el treball conjunt que estan fent la policia local de València i la policia nacional en la Comunitat Valenciana en molts aspectes”. Entre eixos assumptes, l’alcalde ha destacat “la lluita contra el coronavirus però també en matèries com la violència de gènere i tots els assumptes de prevenció i de lluita per la seguretat dels ciutadans i ciutadanes de la Comunitat Valenciana”.

El comissari Jorge Zurita Bayona, cap superior de la policia nacional en la Comunitat Valenciana, ha mostrat “el seu agraïment i respecte a l’Ajuntament de València i, especialment, a l’alcalde i al regidor”. Zurita ha afirmat que “és un dia molt important per a la policia nacional i per a mi com a cap superior de policia”. El comissari considera que “aquest reconeixement no me’l fan a mi sinó als 6.000 policies nacionals que treballem en la Comunitat Valenciana per tal d’atendre i millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans”. El comissari Zurita ha finalitzat expressant que “són moments difícils, però que treballem de manera coordinada amb la policia local d’aquesta gran ciutat”.

Jorge Zurita Bayona és, des de febrer de 2019, cap superior de la policia nacional en la Comunitat Valenciana i és un especialista en la lluita contra la violència de gènere, ja que va dirigir i gestionar el sistema de seguiment integral dels casos de violència de gènere del Ministeri de l’Interior i ha publicat articles i estudis sobre la matèria.

L’acte de lliurament de la medalla al mèrit policial s’ha celebrat a alcaldia. A més de l’alcalde i el regidor, també han estat presents el comissari principal de la policia local de València, José Vicente Herrera, i diversos responsables de la policia local i nacional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =