25n
25N
25N

Ribó diu que la peatonalització de la plaça de l'Ajuntament començarà quan els serveis competents diguen

Ribó diu que la peatonalització de la plaça de l'Ajuntament començarà quan els serveis competents diguen
21/04/2020 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha indicat aquest dimarts que la peatonalització de la plaça de l’Ajuntament de la ciutat i la remodelació de les línies de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) vinculada a aquesta actuació s’iniciaran quan els serveis competents ho decidisquen.

Així, el primer edil ha indicat que aquests departaments municipals ja han començat a treballar en aquesta possibilitat i ha assenyalat que l’arrencada d’aquesta reforma, que “es pot fer legalment” en un moment d’estat d’alarma com l’actual, és “una qüestió tècnica”. “En el moment en el qual el decidisquen, el posarem en marxa”, ha exposat sobre aquest tema.

Joan Ribó s’ha pronunciat d’aquesta manera en la roda de premsa posterior a la reunió de la Comissió de Seguiment de la Covid-19 celebrada aquesta jornada en el consistori, preguntat pels terminis i dates per a la peatonalització de la Plaça de l’Ajuntament i la remodelació de les línies de l’EMT.

El responsable municipal va anunciar divendres passat que “en breu” es posaran en marxa els treballs de conversió en zona de vianants d’aquesta plaça i els canvis en l’organització de les línies de l’EMT que contempla aquest projecte, previstos inicialment a partir del 20 de març i ajornats per la crisi sanitària del coronavirus.

Ribó va explicar que amb la possibilitat de reactivar l’obra pública durant l’estat d’alarma decretat per la Covid-19, el consistori ha decidit posar en marxa una altra vegada el dispositiu per a la conversió en zona de vianants de la plaça de l’Ajuntament i la reorganització de les línies de l’Empresa Municipal de Transports.

L’alcalde ha agregat aquest dimarts que durant aquest matí ha tingut lloc “una reunió del Servei de Mobilitat amb la resta de serveis implicats en la posada en marxa d’aquest tema” i ha assegurat que l’arrencada de l’actuació “és una qüestió merament tècnica” que han d’escometre “els serveis corresponents”.

DECISIÓ PRESA

“En el moment en el qual el decidisquen, el posarem en marxa. És una qüestió merament tècnica”, ha insistit Joan Ribó. Així, ha manifestat que quant els serveis implicats en aquest projecte “consideren que es pot fer, es farà perquè es pot fer legalment”.

Referent a això, ha agregat que s’ha “pres la decisió” d’escometre eixa peatonalització i la remodelació de l’EMT que comporta i ha precisat que “l’única cosa que havíem fet en el seu moment era ajornar-la”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =

museo prehistoria