25n
25N
25N

Ribó denúncia l'enderrocament del Forn de Barraca: "no era necessari"

Ribó denúncia l'enderrocament del Forn de Barraca: "no era necessari"
27/09/2019 -

L’alcalde de València ha manifestat hui el seu malestar pels fets registrats davant la demolició del Forn de Barraca, en el marc de les obres d’ampliació de la V-21, un projecte que s’ha représ aquest matí, i que ha produït un enfrontament entre els agents de seguretat i les persones que s’oposen a la desaparició d’aquest immoble històric.

«No era necessari», ha subratllat Joan Ribó, qui ha reiterat la seua postura en favor d’«ampliar l’entrada i no l’eixida de la via rodada: amb això era suficient», ha assegurat. «Des d’un inici ens hem oposat a l’ampliació de la V21 en l’eixida de València, perquè si bé és cert que en l’entrada a la ciutat es formen embossos, en l’eixida no n’hi ha», ha explicat l’alcalde.

Ribó ha recordat que el Govern Municipal ja va plantejar aquesta qüestió en el seu moment davant el Ministeri de Foment, que és el promotor del projecte. L’Ajuntament fins i tot va proposar una alternativa que aconseguia salvar fins al 60% de l’àmbit d’horta que quedarà arrasada pel projecte del Ministeri per a ampliar l’autovia. «Des del primer dia hem sigut ben clars a l’Ajuntament, i no ens hem quedat de braços plegats», ha assegurat el primer edil

L’alcalde ha valorat que gràcies a això s’ha aconseguit reduir l’impacte, «però continua sent un impacte important, i jo deplore els fets de hui, que no em sembla en absolut positius», ha afegit, i que es produeixen «precisament en la jornada en la qual commemorem el Dia del Medi Ambient, la qual cosa suposa un mal simbolisme».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 5 =