25n
25N
25N

Ribó declara hui als jutjats per la denúncia de l'assessor del PP

Ribó declara hui als jutjats per la denúncia de l'assessor del PP
25/06/2018 -

Es repeteix la mateixa història. Denúncia rere Denúncia del PP, els diferents representats del Govern de la Nau tornen a declarar en un tribunal. En aquesta ocasió, li toca el torn a l’alcalde de València, Joan Ribó, per una denúncia de l’assessor del PP, Lluís Salom, per negar la informació que li havia sol·licitat. En concret es tractava de l’expedient administratiu en relació a l’enquesta sobre la percepció del col·lectiu faller, que va presentar el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, en 2017.

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha citat hui a declarar a Ribó per una presumpta prevaricació administrativa i impediment de l’exercici dels drets cívics. De fet, el testimoni de Ribó es considera clau per a seguir o no avant amb aquesta nova denúncia en la qual el Partit Popular es persona com a acusació particular.

D’aquesta manera, el PP valencià, que ja figura d’acusat en altres causes obertes, com el presumpte finançament irregular del PSPV i el Bloc en 2007, tampoc ha volgut deixar passar l’oportunitat d’apuntar-se una miqueta davant Gènova, i dilluns que ve, com a persona jurídica, exerciran l’acusació particular en aquest procés obert contra l’actual Alcalde de València.

Paral·lelament, el propi PPCV es troba immers en diferents causes i continuen eixint diferents sentències que l’han afectat directament o indirectament en les últimes setmanes.

L’estratègia del PP: denúncies i denúncies per a aconseguir titulars

La Vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ja ha denunciat en els mitjans de comunicació l’estratègia del PPCV en aquesta legislatura. Denúncies amb.. o sense fonament cap a pràcticament tots els dirigents del Govern de la Nau o del Botànic que acaben arxivades però aconsegueixen acaparar les portades dels mitjans de comunicació.

No obstant això, una vegada arxivades mai ocupen les portades. S’han arxivat causes precisament contra el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, la mateixa Mónica Oltra, entre altres. Hui li toca el torn a l’alcalde de València que coneixerem al llarg del matí i seguirem molt atents a l’evolució d’aquest.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =

CCCC
torrent