25n
25N
25N

Ribó anuncia que encara són possibles unes Falles 'sui géneris' de juliol

A 46 dies de prendre una decisió definitiva, Ribó anuncia que si es poden celebrar, no seran unes falles normals, ja que no hi haurà actes multitudinaris

Ribó anuncia que encara són possibles unes Falles 'sui géneris' de juliol
29/04/2020 -

A la roda de premsa de hui, l’alcalde de València, Joan Ribó, no ha descartat la celebració de les Falles de juliol, però tampoc les ha confirmat. D’aquesta manera, seguint les seues paraules, Ribó ha clarificat que ja s’han estat realitzant converses entre el consistori, la regidoria de Cultura Festiva i el món faller per organitzar unes Falles “sui géneris” però amb limitacions i sense actes multitudinaris, ja que no seran unes falles “normals” pels aspectes al voltant de les mesures de la COVID-19 que afecten de ple als actes multitudinaris que caracteritzen les festes falleres.

Si València passa totes les fases del desconfinament, es podrien fer unes Falles “sui géneris”, però sense actes multitudinaris. Joan Ribó

A 46 dies de prendre una decisió sobre el futur de les Falles 2020, l’alcalde de la ciutat de València reconeix que en cas de tenir lloc estaran condicionades a diversos factors com per exemple les disposicions de les autoritats sanitàries, l’evolució del programa del desconfinament i el consens amb els agents fallers.

De la mateixa manera, Ribó ha revelat que el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana “està parlant amb el món faller per contemplar tots els possibles escenaris” al que ha reiterat diverses vegades que “encara queden 46 dies per a prendre una decisió definitiva”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 8 =

museo prehistoria
museo prehistoria