25n
25N
25N

Ribó a les Falleres Majors: "Això és només un parèntesi que passarà. Continuarem endavant"

(@FOTOFILMAX_ARMANDOR)

Ribó a les Falleres Majors: "Això és només un parèntesi que passarà. Continuarem endavant"
13/03/2020 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha assegurat a les Falleres Majors de la ciutat, Consuelo Llobell i Carla García, i a les seues Corts d’Honor que “això és només un parèntesi excepcional, que passarà” i ha ressaltat: “El moviment faller és fort i resilient. Continuarem avant”.

Les màximes representants de les festes josefines s’han reunit i les seues corts s’han reunit aquest divendres amb el primer edil i el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana.

Ribó ha “agraït” el paper adoptat per totes dues després de l’ajornament de les Falles per la crisi sanitària del coronavirus i els ha emplaçat a “treballar des de ja mateix per a tindre al juliol unes Falles dignes i excel·lents”.

“Això és només un parèntesi excepcional que passarà. El moviment faller és fort i resilient. Continuarem avant”, ha manifestat l’alcalde, que ha afegit: “Treballarem tots i totes en la mateixa direcció per a minimitzar els problemes ocasionats a les Falles pel coronavirus i, per descomptat, per a tractar d’evitar la seua expansió des d’un punt de vista mèdic i epidemiològic, i per a minimitzar les conseqüències d’aquesta pandèmia en l’àmbit econòmic, que a mi personalment em preocupa cada vegada més” per l’afecció que implica en el mercat laboral.

Joan Ribó ha agraït a Consuelo i Carla “el treball de pedagogia i d’espenta” que han fet aquests dies i que és conscient de la il·lusió que tenien davant les festes, però ha insistit: “Al juliol tornarem”.

Per part seua, Galiana ha volgut reiterar que es prepararan unes Falles “d’acord amb la nova data” i espera que la situació respecte a la Covid-19 “es controle com més prompte millor”.

“Els fallers estem fets d’una altra pasta. Segur que tots farem perquè al juliol tenim les millors falles de la nostra vida”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − onze =