25n
25N
25N

La Junta de Govern Local aprova la contractació de la reurbanització de la segona fase de Sant Vicent

La Junta de Govern Local aprova la contractació de la reurbanització de la segona fase de Sant Vicent
03/04/2017 -

La Junta de Govern Local ha aprovat la contractació de la reurbanització de la segona fase del carrer de Sant Vicent fins a la plaça de Sant Agustí, i dels carrers Periodista Azzati i Padilla. Així ho ha anunciat aquest matí el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, a l’acabament de la reunió.

La dita actuació inclou el tram del carrer de Sant Vicent comprés entre el carrer del Periodista Azzati i la plaça de Sant Agustí, així com els carrers del Periodista Azzati i Padilla. Té un cost de licitació de 626.666 euros, i un termini d’execució de quatre mesos.

El segon tram del carrer de Sant Vicent tindrà similitud amb el ja executat: es col·locaran 14 escocells de 2×1 metres de superfície en els nombres imparells, on es plantaran exemplars de pyrus calleryana chanticleer (perera de flor); en la vorera dels nombres parells hi haurà 13 jardineres amb ficus benjamina, 9 dels quals ja hi estaven i seran reubicats, mentre que els altres 4 són de nova adquisició.

Quant al mobiliari urbà, es renovarà l’existent i s’hi col·locaran aparcabicis, papereres de fosa de doble si i cadires de fosa i fusta. També es renovarà la totalitat de les canalitzacions.

Amb aquesta obra, ha explicat el regidor Sarrià, es recupera espai públic per a la mobilitat de vianants, ja que s’amplien les voreres dels tres carrers i es redueix un carril de la circulació. Això suposa una aposta “decidida pels desplaçaments a peu, amb bicicleta o en transport col·lectiu, la qual cosa garantirà una major seguretat per a les persones i generarà espais que animen al passeig tranquil pel centre històric de la ciutat”. “A més –ha conclòs– aquesta actuació també beneficiarà el comerç de la zona”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − cinc =