25n
25N
25N

Primera reunió de treball amb Creu Roja per a dissenyar la futura col·laboració a Paiporta

Primera reunió de treball amb Creu Roja per a dissenyar la futura col·laboració a Paiporta
30/09/2019 -

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el regidor de Benestar Social, Rafael Gadea, s’han reunit amb la Vicecoordinadora provincial de València de la Creu Roja, Pilar Salort, el president comarcal, Juan Gabriel Soriano i el director comarcal a l’Horta Sud, Blas Juan, en una primera trobada de treball amb el nou equip de govern per tal de dissenyar la col·laboració i els programes que portarà a terme Creu Roja a Paiporta.

Durant la reunió, els responsables de l’entitat han informat sobre l’activitat de cooperació social i ajuda a persones en situació de vulnerabilitat a la localitat, incloent-hi la memòria d’activitats de 2018. Creu Roja i Ajuntament han acordat col·laborar en el disseny dels programes de benestar social i adaptar-los a la nova realitat a què s’enfronta l’acció del govern municipal com correspon a l’estreta col·laboració que ha de tindre l’Ajuntament amb les entitats del tercer sector.

El treball que ha portat a terme Creu Roja fins ara ha sigut impecable, i considere que la reunió ha sigut molt positiva”, ha explicat el regidor de Benestar Social, Rafa Gadea. “Ara és el moment de programar el que ha de fer l’entitat en els pròxims anys; la realitat de les persones amb necessitats va canviant, i això ho ha detectat la mateixa Creu Roja. Hem d’estar atents a noves problemàtiques, com és el cas de la soledat de la gent major”, ha avançat el regidor.

Al llarg de l’últim exercici, i amb el suport de l’Ajuntament de Paiporta, Creu Roja Horta Sud ha portat a terme 7 programes materialitzats en 19 projectes a Paiporta, dels quals s’han beneficiat 466 persones. Així, 359 d’aquestes persones beneficiàries pertanyien a col·lectius vulnerables, com són homes, dones i joves amb diversitat funcional, dones en dificultat social, persones majors amb necessitats bàsiques, escolars amb dificultats, persones migrants, desocupats de llarga durada o dones en risc de patir violència masclista.

A més, 34 persones han sigut beneficiàries de programes que promouen l’ocupació entre membres de col·lectius vulnerables, i 73 joves han format part de programes corresponents a Creu Roja Joventut. L’Ajuntament de Paiporta i Creu Roja treballaran en les pròximes setmanes per tal de revisar i dissenyar els programes per a ajustar-los a les necessitats actuals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 10 =

CCCC
torrent