25n
25N
25N

La reurbanització de JJ Dòmine i enginyer Manuel Soto crearà un gran eix verd entre la ciutat i la façana litoral

La reurbanització de JJ Dòmine i enginyer Manuel Soto crearà un gran eix verd entre la ciutat i la façana litoral
14/04/2021 -

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha anunciat que la seua delegació licitarà la redacció del projecte per a la reurbanització del carrer del Doctor Josep Joan Dòmine i l’avinguda de l’enginyer Manuel Soto “de manera integral per incloure el traçat de les línies L10 i L11 de Metrovalencia i l’entorn de la Marina”, després de la reunió que ha mantingut amb la gerent de Ferrocarrils de la Generalitat (FGV), Anaïs Menguzzato, i la cap de planificació de la Marina, Manuela Gras.

Amb aquesta intervenció, ha explicat la vicealcaldessa que es dona “continuïtat al projecte de renaturalització de l’avinguda del Port fins al front marítim per unir la ciutat a través d’un nou eix per als vianants i verd”. “Un eix que, a més, també connectarà amb la via verda litoral que arriba fins al Parc Natural de l’Albufera, passant pel barri de Natzaret”, ha assenyalat.

Gómez ha explicat que presentarà aquesta actuació als fons europeus, ja que forma part dels projectes de l’Agenda 2030 amb els quals Urbanisme està treballat per “preparar la ciutat postcovid”. Per a això, Gómez ha explicat que Urbanisme està “dissenyant una infraestructura verda potent que connecte tots els barris de la ciutat i que es convertisquen en eixos per als vianants que potencien la mobilitat a peu en entorns agradables i segurs”.

En la línia amb l’objectiu de fer una ciutat més sostenible, la vicealcaldessa ha indicat que aquest projecte comptarà amb vegetació per combatre l’efecte illa de calor i renaturalitzarà l’espai públic, reduint les zones asfaltades i permeabilitzant el sòl per afavorir que es complete el cicle natural de l’aigua.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + vint =