caixa popular

Comença la retirada de les taronges amargues dels carrers de la ciutat

Comença la retirada de les taronges amargues dels carrers de la ciutat
21/01/2018 -

La Regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València ja ha començat a retirar les taronges amargues dels carrers, places i zones enjardinades públiques de la ciutat, unes tasques que es duran a terme fins a la primera quinzena de març.

Segons ha explicat la regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, aquestes tasques han començat en diversos barris com Poblats Marítims, Benimaclet, Campanar, Massarrojos, Tarongers, Aiora, Ciutat Vella, Sant Marcel·lí, la Fontsanta, la Llum, Natzaret, Patraix, Ciutadella i el carrer de Colón.

Així, a la zona nord estan actuant dos brigades d’arreplegada manual, una en la banda est: barris de Poblats Marítims; i una altra en la zona oest: Benimaclet i Campanar. També està actuant una brigada mecanitzada a Benimaclet, Campanar, Benimàmet i Massarrojos, una brigada que actuarà la setmana vinent al Marítim, Tarongers i Aiora.

A la zona sud, hi treballen dues brigades manuals. Una està actuant a Ciutat Vella (Generalitat i voltants), i l’altra a Sant Marcel·lí. A més, actuaran els dies vinents, una a Arrancapins i d’altra a la Fontsanta i la Llum. Fins ara s’ha actuat a Natzaret, Patraix, Ciutadella i carrer de Colón, concretament al jardí de l’estàtua de Pinazo.

“La nostra intenció és que, si és possible, la primera quinzena de març s’hauran retirat totes les taronges amargues de tots els arbres de la ciutat. Des de l’Ajuntament iniciem aquest pla perquè els fruits dels arbres estiguen retirats com més prompte millor i tinguen la menor afecció a la vida de la ciutat, per això s’ha d’actuar de manera eficaç i coordinada en tots els districtes”, ha detallat Soriano.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − quinze =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris