25n
25N
25N

El PSOE de Sedaví millora els resultats sumant tres nous regidors

José Cabanes aconsegueix convertir-se en el partit més votat a Sedaví

El PSOE de Sedaví millora els resultats sumant tres nous regidors
27/05/2019 -

El PSOE ha sigut el clar vencedor de les eleccions municipals de Sedaví 2019. Així, tot apunta al fet que José Cabanes accedirà al govern de la localitat com a Alcalde de Sedaví, gràcies a aconseguir 7 regidors i un 34,73% dels vots dels comicis del 26-M.

Els resultats de les eleccions municipals de Sedaví han deixat un panorama ben diferent dels comicis de 2015. Així, el Partit Popular passa dels 7 regidors als 4 en 2019, mentre que Ciutadans guanya un regidor, respecte a 2015, quedant-se amb 2. Així mateix, Compromís perd un, passant dels 4 als 3 regidors i Agrupación desapareix de l’hemicicle per a donar pas a la gran sorpresa de la nit que ha sigut Vox en aconseguir un regidor.

Després de les eleccions de 2015, el pacte entre Compromís i PSOE va fer que es repartiren la vara de comandament. Així, Cabanes va ser l’encarregat d’estar al capdavant de Sedaví durant els dos primers anys per a, després, cedir el lloc a Josep Ferran Baixauli.

El partit més votat en les eleccions de Sedaví

Amb el 100% escrutat, el Partit Socialista ha sigut el més votat, encara que necessitarà pactar per a poder arribar a la majoria absoluta. En cas de no produir-se la coalició amb Compromís, José Cabanes podria governar encara que en minoria, ja que la suma entre PP, Ciutadans i Vox no superaria en nombre de regidors als obtinguts pel PSOE de Sedaví.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 9 =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell