25n
25N
25N

Sergi Ruiz (Compromís) podrà revalidar l'alcaldia de Foios després de guanyar les eleccions municipals

Enrique Íñiguez Rodríguez

Sergi Ruiz (Compromís) podrà revalidar l'alcaldia de Foios després de guanyar les eleccions municipals
27/05/2019 -

Els resultats de les eleccions municipals de Foios tenen un nom: Sergi Ruiz. El candidat de Compromís a l’Alcaldia del municipi de l’Horta Nord s’ha consolidat com el més votat, després de conéixer-se les dades de l’escrutini. Ho ha aconseguit gràcies a 1.589 vots, enfront dels 270 de Podem, que ha sigut el menys votat de les principals forces que es presentaven.

Resultats de les eleccions municipals 2015 a Foios

Els comicis de 2015 deixaven un ampli ventall de posicions en el consistori de Foios. Amb menys de 200 vots de diferència, el PP va guanyar les eleccions a l’ajuntament en obtindre 4 regidories (1.273 vots) enfront de les 3 de Compromís (1.083 vots), mentre que el PSOE (717 suports), Volem Foios (707) i Ciutadans (563) van aconseguir 2 escons cadascun. Sens dubte, unes eleccions molt renyides entre les forces polítiques.

Sergi Ruiz, de Compromís, va ser investit com a alcalde després d’un pacte d’esquerres format per PSPV-PSOE (amb José Manuel Xirivella al capdavant llavors) i Volem Foios (amb Álex Micó, de nou candidat del partit). D’aquesta manera, el PP liderat per Héctor Bueno, va passar a l’oposició.

L’alcalde de Foios

Un nou pacte d’esquerres consolidarà a Sergi Ruiz com a nou alcalde de Foios. En aquesta ocasió, el bloc de les dretes  compta amb el PP amb 2 regidor i 2 de Més Foios. Enfront d’únicament aquests dos regidors, el bloc d’esquerres aconsegueix una xifra imparable: 9 regidors.

Més informació

1 Comentari

  1. Mónica
    Mónica maig 28, 09:17

    Hay un error en este artículo. El bloque de la derecha está formado por 4 regidores. Dos del PP y dos de Más Foios. El bloque de la izquierda por 9 regidores. 5 Conpromis, 3 psoe y 1 de Podemos

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 15 =