25n
25N
25N

Tancaments a les parades de metro de Xàtiva i Colon durant les Falles 2020

L’objectiu és evitar situacions d’aglomeració en les hores que coincidixen amb la mascletà

Tancaments a les parades de metro de Xàtiva i Colon durant les Falles 2020

Les parades de metro de Xàtiva i Colon estaran tancades durant les Falles 2020, concretament, a partir del dia 14 de març, des de les 12:30 a les 14:30 hores, per evitar possibles aglomeracions a raó de les mascletaes. Segons ha explicat Arcadi España, conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, “aquesta decisió s’ha pres mitjançant un acord amb la Junta Local de Seguretat”.

Aquestes mesures busquen garantir la seguretat dels assistents a les mascletaes, un espectacle que concentra milers de persones en la plaça de l’Ajuntament. Enguany, el protocol de seguretat de les parades de Xàtiva i Colon s’ampliarà dos dies més perquè el dia 14 és cap de setmana i s’espera una assistència major respecte a l’any anterior.

Com cada any, el dia 1 de març es va disparar la primera mascletà en la plaça de l’Ajuntament a les 14:00 hores i, el dia 19, serà l’última mascletà. Per accedir a les mascletaes és recomanable utilitzar el transport públic, tant siga metro, autobús o taxi, ja que els voltants de la plaça de l’Ajuntament queden tallats al trànsit habitual. L’Ajuntament de València ha anunciat al llarg dels últims dies que es reforçaran els serveis de transport públic per facilitar la mobilitat dels assistents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + catorze =

bombers
CCCC
Valencia activa