25n
25N
25N

Restablit el trànsit ferroviari per una de les vies entre Silla i Benifaió afectada pel temporal

Restablit el trànsit ferroviari per una de les vies entre Silla i Benifaió afectada pel temporal
07/11/2020 -

Adif ha restablit la circulació ferroviària per una de les dues vies entre les estacions de Silla i Benifaió (València), que va resultar afectat el dimecres a la vesprada pel temporal.

Les condicions meteorològiques adverses produïdes van afectar la circulació ferroviària en produir la inundació de la via en 300 metres del traçat ferri en l’esmentat tram, concretament entre els punts quilomètrics 92/400 i 92/700. Adif ha restablit la circulació a les 22.30 hores del divendres.

Des del moment en què es va produir la incidència, personal tècnic i operatiu d’Adif treballa “de manera ininterrompuda” per a recuperar la circulació, ha explicat Adif en un comunicat, en el qual ha assegurat que “s’ha mobilitzat tot el material i personal disponible per al restabliment del trànsit en els punts afectats”.

Durant els treballs intervenen més de 150 operaris, amb quatre trens de balast i aproximadament 1.000 metres cúbics de pedra, destinats a reposar el material arrossegat, màquines batedores, excavadores, perfiladores, grues, etc. per a recuperar la circulació ferroviària al més prompte possible.

Actualment, s’ha représ el trànsit ferroviari per una de les vies i continuen els treballs en l’altra via afectada. Un altre punt que va resultar afectat es troba en el tram Silla-Sollana (València), situat en la línia que connecta amb Gandia.

La circulació no va resultar interrompuda i se circula per una de les dues vies existents. L’altra via va resultar negada per l’aportació d’aigua. Adif està examinant els possibles danys per a procedir a la seua reparació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =