25n
25N
25N

Requena organitza el VII Concurs de "Cachulí" en la Mostra de l'Embotit

La inscripció del concurs és gratuïta i es podrà realitzar en el SAT del Consistori fins a aquest dimarts 4 de febrer

Requena organitza el VII Concurs de "Cachulí" en la Mostra de l'Embotit
03/02/2020 -

Amb motiu de la XXVII Mostra de l’Embotit Artesà i de Qualitat de Requena, la Regidoria de Comerç convoca per al diumenge 9 de febrer l’IV Concurs d’Elaboració de Cachulí, un dels plats més tradicionals de la localitat, per a donar visibilitat a la gastronomia requenenca.

La inscripció del concurs, que pot ser individual o en grup, és gratuïta i es podrà fer en el Servei d’Atenció i Tramitació (SAT) de l’Ajuntament de Requena o a través de la seu electrònica amb el formulari d’instància general, fins a aquest dimarts 4 de febrer. A més, la inscripció al concurs comporta una targeta d’aparcament que es podrà recollir en Policia Local una vegada gestionada la inscripció, presentant el D.N.I. del titular i la còpia d’aquesta.

El concurs es durà a terme el diumenge 9 de febrer al pati posterior de l’Edifici Multifuncional del Recinte Firal, a partir de les 12 hores.

L’Ajuntament de Requena facilitarà els ingredients bàsics a utilitzar per a l’elaboració. L’Ajuntament de Requena també facilitarà la llenya necessària.

A les 14.00 hores, l’organització entregarà un plat a cada inscrit/a, en el qual es posarà el cachulí elaborat per cada concursant, assignant-se un número que garantisca l’anonimat de la persona o grup elaborador.

El jurat, compost pel regidor de Comerç al costat de representants de diferents associacions del municipi, valorarà aspecte, textura, punt de cocció i sabor de cada plat.

La decisió del jurat es recollirà en una acta, a l’efecte d’adjudicar els tres premis que s’atorgaran, i que consistiran en un diploma acreditatiu i un lot amb productes típics requenenques com a vi, formatge, brioixos, café, oli, embotit i licors.

El lliurament de premis tindrà lloc al Pati de l’Edifici Multifuncional del Recinte Firal de Requena, després de produir-se la decisió del jurat.

La Mostra de l’Embotit Artesà i de Qualitat de Requena se celebrarà del 7 al 9 de febrer en el recinte firal de la ciutat. Una cita important per a la localitat valenciana que posa en valor la que és, juntament amb el vi i el cava, la seua major riquesa gastronòmica. Les entrades podran adquirir-se en la Mostra o per endavant en l’Oficina de Turisme de Requena:

A més, gràcies a la col·laboració amb Renfe, tots aquells que acudisquen amb tren o en AVE, obtindran un 10% de descompte en les seues compres de productes en el recinte firal. Renfe augmentarà el nombre de places amb descomptes promocionals els dies de la Mostra en els bitllets d’AVE des de Madrid i Conca. Per a completar el pla de mobilitat, l’Ajuntament de Requena habilitarà autobusos gratuïts des de l’estació de l’AVE al recinte firal i del recinte firal als principals monuments de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 4 =