25n
25N
25N

Representants municipals, organitzadors i patrocinadors entreguen els premis de la Marató Solidària Reviscolem Sueca

Representants municipals, organitzadors i patrocinadors entreguen els premis de la Marató Solidària Reviscolem Sueca
03/07/2020 -

El Saló de Plens de l’ajuntament ha acollit l’acte de lliurament dels regals més destacats que es van sortejar el mes de maig passat entre tots els participants en la Marató Solidària Reviscolem Sueca, una iniciativa organitzada pels clubs esportius de la ciutat amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’objectiu d’aquesta Marató va ser el d’unir la pràctica saludable de l’esport a casa amb la solidaritat en favor de les famílies més desfavorides en aquesta crisi sanitària, a les quals es destinaran els quasi 12.000 euros recaptats.

Moltes empreses i clubs de la ciutat es van bolcar amb la iniciativa aportant regals per a sortejar entre els participants. Ara, cinc d’ells han rebut els seus de mans de l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; la regidora d’Esports, Celia Beltrán; el regidor responsable de l’empresa municipal Aigües de Sueca, Joan Carles Vázquez; els representants de les empreses patrocinadores; i dos dels organitzadors de la Marató, Lucas Soler i Marià Marqués, del Club Sutrail.

La regidora d’Esports, Celia Beltrán, ha tingut paraules d’agraïment per a tota la ciutadania “per la participació massiva en aquesta iniciativa; per als promotors, els clubs esportius de la ciutat; i, per descomptat, per a les empreses i entitats que han col·laborat oferint regals com els que hui entregarem. Una vegada més, queda patent que Sueca és molt solidària amb totes les causes que es proposen, molt més quan es tracta d’ajudar a les famílies més desfavorides”, ha afirmat Celia Beltrán, qui també ha volgut remarcar el fet que tots els regals han sigut adquirits per les empreses en el comerç local de Sueca, el qual també s’ha bolcat facilitant aquestes compres.

Els representants de Caixa Popular, Lorena González; Just Comunicacions, Justo Gómez; Reed 21, Josep Talens; i Daigan Global Sport, Juan José Carmona; juntament amb els representants municipals i organitzadors de la Marató, han entregat les quatre bicicletes que van aportar al sorteig, adquirides a la botiga i taller de bicicletes de José Vicente Carlos, a: Sales Bosch, Salvador Pérez, Ana Romaguera i Roc Ferri. L’empresa Municipal Aigües de Sueca, per la seua banda, va aportar una tauleta que li ha correspost a Miquel Viel. En finalitzar, tots van posar al costat dels seus premis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres − tres =