25n
25N
25N

Repartiment de mascaretes i instal·lació d’hidrogels: Metrovalencia es blinda contra el contagi

La tornada al treball de sectors no essencials aquest dimarts provoca un augment del 36% d’afluència en Metrovalencia respecte a la setmana anterior

Repartiment de mascaretes i instal·lació d’hidrogels: Metrovalencia es blinda contra el contagi

Després de la paralització dels sectors de treball no essencials decretada pel president del Govern, Pedro Sánchez, el passat 31 de març, ahir es van reactivar aquests sectors a la Comunitat Valenciana. El Govern central recupera les condicions restrictives de l’estat d’alarma inicial, de manera que la indústria o la construcció, entre altres, poden reprendre les seues activitats. Amb la incertesa d’un possible repunt de contagis i amb la voluntat d’evitar la propagació del virus, Metrovalencia ha repartit mascaretes a aquelles persones que havien de fer ús del transport públic i ha instal·lat dispensadors d’hidrogel alcohòlic en les estacions més concorregudes.

El Govern va entregar un total d’1,11 milions de mascaretes a la Comunitat Valenciana perquè es repartiren entre els treballadors que s’havien de reincorporar aquest dimarts. Aquest repartiment s’ha dut a terme en parades de gran afluència com la d’Àngel Guimerà, Patraix o Colón, entre altres. La instal·lació d’hidrogels, en canvi, s’ha realitzat a càrrec de la Generalitat, amb la intenció de reduir la possibilitat de contagi.

Segons les dades registrades ahir per Metrovalencia s’ha produït un augment dels desplaçaments en el metro d’un 36% respecte al passat dimarts dia 7. Aquest augment provoca certa dificultat en algunes línies de metro per respectar la distància de seguretat entre passatgers, de manera que és primordial dotar els treballadors de material de protecció davant el coronavirus. Això sí, si ho comparem amb els desplaçaments previs a l’estat d’alarma, hi ha un descens del 90%.

La Conselleria de Mobilitat ha optat per repartir 8200 mascaretes al personal de transport públic (conductors, revisors, etc). Més de 4000 treballadors es veuran beneficiats per aquesta entrega de material que els dotarà de seguretat laboral.

Mesures de seguretat

Metrovalencia ha volgut recordar les mesures de seguretat i les recomanacions que s’han de seguir en les seues instal·lacions per rebaixar el risc de contagi entre els passatgers:

-Respectar la distància interpersonal (aproximadament dos metres)

-Utilitzar màscara de protecció

-Evitar les aglomeracions

-Mantenir una correcta higiene de mans

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =