25n
25N
25N

Reobrin les 71 instal·lacions esportives elementals de València

Reobrin les 71 instal·lacions esportives elementals de València
21/06/2020 -

La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha anunciat que ja estan obertes les 71 instal·lacions esportives elementals (IDES) amb què compta la ciutat de València. Aquesta reobertura va en conseqüència amb l’entrada en vigor de la fase 3 del pla de desescalada. “En total, obrim un total de 71 IDES que se sumen a la reobertura de les zones de jocs infantils, així com els parcs biosaludables repartits per tots els barris de València”, ha assenyalat la regidora.

Pilar Bernabé ha destacat que “des d’aquesta setmana, qualsevol persona pot gaudir de les IDES i practicar a l’aire lliure tots aquells esports per als quals estan habilitades”. “Des de la Fundació Esportiva Municipal (FDM) apel·lem a la responsabilitat de la ciutadania perquè complisca amb totes les recomanacions de les autoritats sanitàries en matèria de prevenció i higiene en els espais públics”, ha apuntat Bernabé.

En aquesta línia, l’edil ha recordat que “cal mantenir sempre que siga possible les distàncies de seguretat entre les persones usuàries i seguir les recomanacions de protecció individual”. A més, “recordem que no està permés l’ús de les fonts públiques, per la qual cosa animem a totes les persones usuàries de les IDES que porten la seua pròpia botella d’aigua”.

REMODELACIÓ I MODERNITZACIÓ

D’altra banda, Pilar Bernabé ha destacat que “ja està en marxa el projecte de remodelació i modernització de totes les IDES de la nostra ciutat, que hem preparat des de la Fundació Esportiva Municipal i que va ser votat per la majoria de la ciutadania en els pressupostos participatius de 2020”. Un projecte que ascendeix a quasi dos milions d’euros per rehabilitar les 71 instal·lacions de la ciutat.

La regidora ha assenyalat que “una vegada siga aprovat el projecte, durem a terme els tràmits per a la seua adjudicació, perquè puguem donar pas a l’inici, en el menor temps possible”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =