25n
Orgull
Orgull

S'inicia la renovació del parc de Mossén Cuenca – Marí Villamil de Pinedo

S'inicia la renovació del parc de Mossén Cuenca – Marí Villamil de Pinedo
13/09/2018 -

L’Ajuntament de València ha iniciat aquest dijous la primera fase de la intervenció per remodelar el parc de Mossén Cuenca–Marí Villamil, un projecte que permetrà condicionar i ampliar la zona de jocs infantils. El pressupost de l’actuació, integrada en el pla Som+ 2017 de la Diputació de València, voreja els 32.000 euros i s’estima que les obres s’executen en un termini d’un mes i mig.

La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha destacat que «aquesta iniciativa se suma a totes les que estem realitzant per tota la ciutat per dotar els barris i pobles de València de zones enjardinades i de jocs infantils dignes i segurs». Per millorar la seguretat en eixe enclavament es procedirà així mateix a instal·lar un nou paviment. També hi haurà dos jocs de molls, un tobogan, un engronsador cistella adaptat i una palanca amb quatre places per balancejar-se. La intervenció contempla igualment la substitució dels nou bancs existents i es pintaran els quatre que s’hi mantenen.

D’altra banda, a pocs metres d’aquest espai, a la plaça Major de Pinedo, s’instal·larà un fanal per millorar la il·luminació de les dues pistes de petanca. La zona de l’actuació, així doncs, la conformen dos jardins consolidats amb una superfície total de més de 1.300 metres quadrats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + tretze =