25n
25N
25N

Renfe programa plans alternatius per carretera per a trajectes afectats per pluges a Silla i Benifaió

Renfe programa plans alternatius per carretera per a trajectes afectats per pluges a Silla i Benifaió
06/11/2020 -

Renfe ha programat plans alternatius per carretera per als trajectes afectats a conseqüència del temporal de pluges que ha causat la interrupció del trànsit ferroviari, per inundació de les vies, en el tram comprés entre les estacions de Silla i Benifaió.

Quant al servei de Rodalia s’ha establert un pla alternatiu de transport per carretera en el tram comprés entre les estacions de Silla i Benifaió per a garantir la mobilitat dels viatgers de la línia C2 València-Xàtiva-Moixent.

D’altra banda, s’ha reduït el servei de Rodalia en la línia C1 entre València i Gandia per l’acumulació d’aigua en una via en el terme de Sollana. Per aquest motiu ha establert una nova programació amb la freqüència de pas de sis trens, tres per sentit, cada hora mentre es recupera la normalitat.

Pel que fa als trens de Llarga Distància, Euromed i Intercity s’han establert transbords per carretera entre València i Alacant i València-Múrcia, respectivament. La companyia ha programat la circulació d’autobusos entre les estacions de València Nord i València Joaquin Sorolla, Alicante Término i Murcia del Carmen. La mateixa operativa se seguirà per al trajecte invers.

Quant als trens de Mitjana distància que uneixen València amb Albacete, Alacant i la Regió de Múrcia s’han programat la circulació d’autobusos.

D’aquesta manera, fins que quede restablerta la circulació, s’han articulat transbords per carretera entre València i Alacant des d’on seran encaminats els viatgers per tren fins a Múrcia i Cartagena, així com els serveis de Mitjana distància València-Albacete-Alcázar de San Juan que es realitzaran per carretera en el trajecte entre València i Moixent per a continuar per ferrocarril fins a destinació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =

CCCC
25n horta sud