25n
25N
25N

Renfe llança 15.000 seients extra per a viatjar amb origen i destinació la Comunitat Valenciana en el pont de desembre

Renfe llança 15.000 seients extra per a viatjar amb origen i destinació la Comunitat Valenciana en el pont de desembre
05/12/2018 -

Renfe ofereix 15.000 places addicionals en trens d’Alta Velocitat i Llarga Distància amb origen i destinació la Comunitat Valenciana durant el pont de desembre. Es tracta de 42 trens AVE, Euromed i Talgo, reforçats amb el doble de places.

L’operació arranca aquest dimecres amb una oferta reforçada en tots els corredors d’Alta Velocitat (AVE i Alvia) i Llarga Distància (Euromed i Talgo), detalla el gestor ferroviari en un comunicat.

En concret, es reforça l’oferta dels trens AVE que uneixen Alacant i Madrid amb 3.300 places addicionals. La connexió Madrid-València també es veu incrementada amb 3.700 seients extra en els servicis d’Alta Velocitat que circulen entre les dos capitals.

Quant al Corredor Mediterrani, Renfe augmenta les connexions des de Barcelona fins a la Comunitat Valenciana, entre les quals destaca la circulació de trens Talgo i Euromed amb l’oferta duplicada.

L’oferta total en els servicis de Llarga Distància que circulen pel Corredor Mediterrani s’ha reforçat amb 8.000 places extra per a viatjar durant el pont de desembre.

Com a colofó, el volum de trens de Mitja Distància amb origen i destinació la Comunitat també es veu reforçat aquests dies. Aquests servicis incrementen puntualment la seua oferta global un 15% fins al diumenge, 9 de desembre, per a garantir la mobilitat en estacions intermèdies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 9 =

CCCC
torrent