25n
25N
25N

Renfe inicia obres per a millorar l'accessibilitat de l'estació de Rodalia de Xàtiva

Renfe inicia obres per a millorar l'accessibilitat de l'estació de Rodalia de Xàtiva
13/01/2021 -

Renfe ha iniciat obres de millora d’accessibilitat en l’estació de Rodalia de Xàtiva, que tindran una duració de sis mesos i un cost de 418.000 euros.

Els treballs inclouen l’adaptació a la normativa actual d’accessibilitat, la millora de l’eficiència energètica a més d’altres actuacions en l’estació, ha indicat l’operadora en un comunicat.

Les obres de millora d’accessibilitat inclouen l’adaptació de l’altura de les vores d’andana al gàlib ferroviari i paviments podotàctils, línia de seguretat, sòl antilliscant en andanes a més de nous encaminaments en l’accés a l’estació, vestíbul i pas inferior, incloent-hi indicacions en braille.

Renfe també té previst canviar el sistema d’il·luminació convencional per lluminàries LED per a obtindre nivells lumínics adequats a l’accessibilitat i amb la finalitat de millorar l’eficiència energètica i modernitzar les marquesines, a més es realitzaran altres actuacions com a pintura i tancament de l’estació.

La intervenció suposa la millora de l’accessibilitat amb la reducció de barreres arquitectòniques amb els seus respectius elements senyalitzadors. L’estació de Xàtiva pertany a la línia C2 de Rodalia del Nucli de València i compta diàriament amb més de 3.800 viatgers.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − huit =