caixa popular

Remodelació del Parc de Benicalap

Remodelació del Parc de Benicalap
22/06/2017 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, i la regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, han visitat hui la remodelació del Parc de Benicalap, una actuació efectuada durant el primer trimestre de l’any en curs, que ha suposat una inversió de més de 200.000 euros, una de les grans intervencions previstes per l’equip de govern en els jardins de districte.

Davall la premissa d’“acostar les zones verdes als veïns i les veïnes, perquè puguen disfrutar d’espais enjardinats qualsevol que siga la zona de la ciutat en què visquen”, l’alcalde Joan Ribó ha visitat este matí el resultats de les obres de remodelació del Parc de Benicalap. El projecte s’ha realitzat, tal com ha recordat l’alcalde, per a dignificar i recuperar un espai que portava anys abandonat, a pesar de la seua influència directa en la qualitat de vida ciutadana. De fet, les obres efectuades són la intervenció més important realitzada en el Parc des de la seua inauguració l’any 1983.

Ha participat també en la visita la regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, la qual ha destacat que la remodelació d’este parc és “una de les grans intervencions previstes per l’actual equip de govern en els jardins de districte”, que s’afig a altres accions de menor envergadura, com les efectuades en el Parc de l’Oest, o el projecte per al parc de l’Ermita d’Orriols, que demà mateix serà adjudicat en la reunió de la Junta de Govern Local. “I, en esta línia, continuarem rehabilitant grans espais, alguns abandonats durant dècades –ha afirmat–, al mateix temps que continuarem efectuant zones verdes en espais en barris i en la perifèria, ja que per a nosaltres és una tasca molt important acostar la biodiversitat i les zones verdes a tota la ciutadania en igualtat de condicions, independentment d’on visca cada veí i veïna”.

La remodelació del Parc de Benicalap ha suposat una inversió de 209.700,30 euros. Entre les accions incloses en la intervenció, s’han reparat les fonts ornamentals ‘Morú’, ‘Cortina’ i ‘Cascada’, que portaven anys sense funcionar. A més, s’hi ha realitzat la reposició de les xarxes d’il·luminació i de reg, s’hi han instal·lat taules de picnic i nous bancs –ja que els que hi havia no estaven en ús– i s’hi ha realitzat una àmplia reposició d’arbratge i plantes.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris