25n
25N
25N

Ajuntament i Diputació avancen en la solució a les reivindicacions veïnals de Massarrojos i Benifaraig

Un conveni entre la corporació provincial i l’Ajuntament permetrà construir una via alternativa a la que travessa ara mateix el poble de Massarrojos

Ajuntament i Diputació avancen en la solució a les reivindicacions veïnals de Massarrojos i Benifaraig
25/11/2020 -

Representants del govern municipal i de la Diputació de València han mantingut aquest dimarts una reunió per abordar diversos projectes que han de donar resposta a les reivindicacions veïnals dels pobles de Massarrojos i Benifaraig. Entre els acords assolits hi ha la firma d’un conveni per a les obres i les expropiacions dels terrenys necessaris per a fer-les a Massarrojos, així com l’avanç de les obres en Benifaraig per crear una rotonda i poder reduir la velocitat màxima de la via que voreja el poble.

En la trobada han participat per part del consistori els regidors de Mobilitat Sostenible i de Qualitat Acústica i de l’Aire, Giuseppe Grezzi, i de Pobles, Lucía Beamud, juntament amb representació de la Delegació d’Urbanisme, mentre que per part de la corporació provincial ha participat el cap de Carreteres, Javier Pedra.

Pel que fa a Massarrojos, la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha informat de la firma d’un conveni per a dur a terme el projecte de desviament del trànsit del nucli urbà en el poble i reordenar-lo cap a la connexió amb la CV-310. En eixa línia, Desenvolupament Urbà durà a terme l’expropiació dels terrenys necessaris.

Sandra Gómez ha destacat després de la reunió que les dues institucions signaran un conveni per a poder dur a terme les obres i que “des d’Urbanisme s’expropiaran els terrenys necessaris que permeten l’ampliació del Camí del Palmar-Camarena”, així “es podrà dur a terme el desviament de trànsit del cas urbà de Massarrojos i solucionar una de les reivindicacions històriques dels seus veïns i veïnes, evitant les molèsties i la contaminació que genera el pas de milers de vehicles que travessen el centre de Massarrojos, procedents de Montcada i Godella”.

Pel que fa a Benifaraig, el regidor de Mobilitat Sostenible i Qualitat Acústica i de l’Aire, Giuseppe Grezzi, ha reiterat a la Diputació la necessitat d’impulsar “mesures de pacificació de la carretera per a reduir la velocitat a 30 km/h i d’allunyar la via de les habitatges per tal de poder retirar la tanca, tal com ha reivindicat el veïnat del poble”. En aquest sentit, Grezzi ha destacat “el compromís de la Diputació a estudiar-ho de tant en tant comence les obres de la rotonda ja adjudicada”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − cinc =