25n
25N
25N

Reindustrialització i polítiques d'ocupació, prioritats per a la Conselleria d'Economia per al 2017

Reindustrialització i polítiques d'ocupació, prioritats per a la Conselleria d'Economia per al 2017
03/11/2016 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha explicat en compareixença en Les Corts les línies fonamentals dels pressupostos previstos per a 2017. Els augments més destacats tenen a veure amb la reindustrialització del territori i l’aplicació de polítiques concretes per a la inserció laboral i la formació específica.

En paraules de Climent, «els principals objectius del pressupost per a 2017 de la Conselleria són entre altres; afavorir l’ocupació de qualitat i el creixement econòmic sostenible, la transformació del model productiu, coadjuvar en el procés de reindustrialització que impulsa el Consell mitjançant el reforç de les accions dirigides a les xicotetes i mitjanes empreses”. A més a més, s’ha treballat especialment en els comptes previstos en 2017 per afavorir la internacionalització de les nostres empreses, donar-li impuls a les polítiques energètiques cap a la sostenibilitat i lluitar per obtindre un model de comerç equilibrat.

En el 2017, el pressupost de la Conselleria ascendeix a un total de 367.421.550,00 euros, és a dir 30,4 milions d’euros més que en 2016, la qual cosa representa un 9% més, “demostrant-ne amb això el protagonisme i rellevància que es concedix a l’impuls de les polítiques de reindustrialització, innovació, foment de l’ocupació i inserció laboral, promoció de l’emprenedoria, i potenciació del comerç de proximitat, polítiques totes elles que compten amb un pressupost creixent”, en paraules de Climent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − quinze =