caixa popular

La Reial Senyera ha tornat a lluir pels carrers de València

La regidora María Oliver ha portat enguany la bandera de tot un poble

09/10/2017 -

40 anys d’autonomia, símbol de la nostra història com a poble i sens dubte un dels actes més emotius per als valencians i les valencianes. La història de la Reial Senyera és única i bé mereix que mai l’oblidem. Hui hem celebrat el nostre gran dia i també el nostre particular Sant Donís amb eixes xicotetes i delicioses fruites de massapà.

Entrega distinciones GeneralitatDesprés del lliurament de les altes distincions de la Generalitat Valenciana on hem tornat a veure un discurs ferm i valent del President Puig i una vicepresidenta Mónica Oltra, molt emocionada amb els premiats i distincions, el protagonisme tornava a la Reial Senyera. És un dels actes més especials en el qual podem veure com a baixa la nostra bandera sense inclinar-se davant ningú.

Enguany la regidora María Oliver ha sigut l’encarregada de portar la Reial Senyera pels principals carrers de València i acompanyada per representants polítics i una infinitat d’entitats socials i culturals. El recorregut tradicional de la Processó Cívica arriba a un punt com el Parterre per a eixe homenatge a Jaume I.

Un any més diferents grups d’ultres han increpat a autoritats i als partits de Compromís i Podem amb però no cal remarcar cap incident greu en la Processó Cívica d’enguany.

Com és tradició, la pólvora ha posat el punt final a aquest dia tan especial que sens dubte és el símbol de tots els valencians i les valencianes.

foto_1_procesion_civica
img_3272 img_3278 processo_civica2


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − deu =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris