caixa popular

Urbanisme impulsa la regeneració de l'entorn del carrer del Riu Minho

Urbanisme impulsa la regeneració de l'entorn del carrer del Riu Minho
22/05/2017 -

La Junta de Govern ha aprovat donar llum verd a Planejament per a tirar endavant la resolució de l’informe ambiental i territorial estratègic de la modificació puntual del PGOU relatiu a ‘l’Entorn del carrer Riu Minho’. Així ho ha explicat hui el regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sarrià.

Tal com ha destacat Sarrià, d’aquesta manera Urbanisme “impulsa la regeneració i renovació d’unes parcel·les ocupades per unes naus industrials abandonades que es troben fora d’ordenació”. “L’objectiu de la nova planificació és permetre la implantació de l’ús residencial establit en el Pla General vigent”, ha explicat l’edil.

Amb aquest nou planejament ha assegurat que es produirà “una millora molt important per al barri i per a l’entorn”. A més, ha subratllat que l’eliminació d’aquestes naus suposarà la construcció noves vivendes, aparcament o vials. Però també –ha remarcat– recuperar per als veïns i veïnes un espai que estava degradat”.

La intervenció en aquesta zona se suma a altres actuacions de regeneració d’entorns urbans en la ciutat, la recuperació de la qual “era una reivindicació veïnal històrica”, ha indicat Vicent Sarrià. El regidor d’Urbanisme ha citat, a manera d’exemple, les intervencions que està realitzant la Regidoria de Desenvolupament Urbà Sostenible en el Cabanyal-Canyamelar, els Quarters d’Enginyers del carrer de Sant Vicent Màrtir o el carrer del Palleter.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats