caixa popular

Es reforça la seguretat en els festivals de música en mantenir-se el nivell 4 d'alerta terrorista

E.P.

Es reforça la seguretat en els festivals de música en mantenir-se el nivell 4 d'alerta terrorista
10/08/2018 -

El delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, ha confirmat aquest divendres que ha ordenat que es reforce la seguretat en els festivals de música que aquest estiu se celebren a la Comunitat Valenciana, ja que ha recordat que Espanya manté un nivell quatre sobre cinc d’alerta terrorista.

Fulgencio, en roda de premsa, ha explicat que es pren “molt de debò” la seguretat en els festivals i que per això ha donat ordre als subdelegats de Govern perquè “participen de forma molt activa” en la preparació d’aquests esdeveniments en les Juntes de Seguretat.

Sobre aquest tema, ha apuntat, davant la possibilitat que els terroristes de Cambrils i les Rambles de Barcelona es plantejaren atemptar en el Rototom, que el terrorista “estudia totes les possibilitats de fer mal” i “dins d’elles que es plantejara en una llista més o menys extens un festival de música és més que probable perquè qualsevol edifici o aglomeració de gent pot ser susceptible”.

Així, ha apuntat que el nivell 4 “no s’estableix per una situació en la qual es pense que atemptaran” sinó que hi ha “una intenció clara, com s’ha demostrat aquests anys per tot el continent europeu, d’atemptar de forma indiscriminada”. “Es crea terror com més cridaner és l’objectiu o més dany es fa, per tant, qualsevol objectiu és susceptible d’estar en un llistat”.

Per això, ha recalcat que Delegació de Govern es pren “molt de debò” la seguretat en festivals són “uns esdeveniments de caràcter cultural que creen un oci saludable i una tornada de la inversió” i que cal garantir la seguretat ciutadana en ells.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + setze =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris