25n
25N
25N

Aquest estiu, la sanitat valenciana es reforçarà amb 61,3 milions, un 25% més de pressupost que en 2015

archivo

Aquest estiu, la sanitat valenciana es reforçarà amb 61,3 milions, un 25% més de pressupost que en 2015
23/06/2019 -

La diputada socialista i portaveu de Sanitat en Les Corts, Concha Andrés, ha asseverat que el compromís d’aquest Consell amb la Sanitat pública, universal i de qualitat ha sigut una constant durant aquests quatre anys i “el continuarà sent”. “Aquest estiu la sanitat valenciana es veurà reforçada amb 61,3 milions d’euros, un 25% més de pressupost que en l’últim govern del PP en 2015”, ha defensat la diputada socialista.

Així ha assenyalat que per a aquest estiu el Consell té previst destinar 63,3 milions d’euros per al Pla de Vacances i el Pla de Reforços dels centres d’atenció primària i consultoris en les zones més turístiques. “12,5 milions més del que va invertir el PP en el seu últim govern de 2015”, ha recordat Andrés, qui ha reiterat que es tracta d’una aposta ferma del govern de Ximo Puig per a consolidar totes aquelles accions que en aquests anys s’han desenvolupat i l’objectiu dels quals és garantir la millor assistència sanitària en tota la Comunitat.

“Es tracta del major esforç de la història per a garantir la millor atenció pública en centres de salut i ambulatoris tant de les zones de gran afluència turística com per a cobrir vacances dels professionals en les localitats més xicotetes” ha incidit la dirigent socialista. En aquest sentit, ha recordat que tal com va apuntar ahir el president de la Generalitat, Ximo Puig, es contempla augmentar en un 8,8% les contractacions amb un total de 8.985 contractes però a més el Pla de Reforç també comptarà amb 422 professionals més que seran assignats a un total de 104 centres d’Atenció primària i també comptarà amb l’obertura de 36 consultoris d’estius en aquelles localitats que augmente la població amb motiu de l’estiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 7 =