25n
25N
25N

El Puig reforça la seua brigada de neteja amb 6 places de peons de neteja viària

El Puig reforça la seua brigada de neteja amb 6 places de peons de neteja viària
16/01/2019 -

La plantilla d’empleats públics de l’Ajuntament del Puig de Santa Maria s’ha reforçat amb la incorporació, mitjançant concurs-oposició, de 6 peons de neteja viària que han sigut contractats com a personal laboral de caràcter interí.

L’objectiu d’esta incorporació, segons explica l’alcaldessa Luisa Salvador, és “enfortir la brigada de neteja per ajudar-nos a mantenir els carrers del nostre poble més nets i cuidats”.

Salvador destaca que “portàvem temps intentant aplicar esta mesura i ara hem pogut aconseguir-ho gràcies al bon estat dels nostres comptes municipals”.

El regidor d’Obres i Serveis Vicent Porta assenyala que “estes noves incorporacions dotaran a la brigada de neteja municipal d’una major estabilitat i professionalitat que redundarà en benefici de la ciutadania, que veurà com millora la neteja dels seus carrers”.

Les noves incorporacions de la brigada de neteja començaran a treballar el proper dijous 17 de gener. Des de l’Ajuntament es recorda que “per a mantenir els carrers en un perfecte estat de neteja continua sent imprescindible i fonamental la col·laboració de la ciutadanía, evitant actes com no recollir els excrements dels animals, llençar deixalles a terra, treure mobles al carrer fora de l’horari permès o deixar les escombraries fora dels contenidors”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − 7 =