caixa popular

València acollirà la huitena Xarxa CiViNET Espanya-Portugal

València acollirà la huitena Xarxa CiViNET Espanya-Portugal
16/05/2017 -

La Xarxa CiViNET agrupa 35 ciutats espanyoles i portugueses que comparteixen la preocupació per la mobilitat sostenible i intercanvien experiències i bones pràctiques. València acull dos dies de fòrums i encontres, que culminaran amb la signatura de “l’Acord de València: Les Ciutats per a la Gent”.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha agraït a l’associació i a les ciutats espanyoles i portugueses que participaran en aquestes jornades, els dies 18 i 19 de maig, l’elecció de la ciutat de València per a celebrar aquest fòrum.

L’Associació Xarxa CiViNET va nàixer per a donar continuïtat a la tasca que Espanya i Portugal havien desenvolupat davall el projecte europeu Civitas, que consisteixen en la creació d’una xarxa hispanolusitana que aglutinava entitats públiques i privades preocupades per la mobilitat sostenible.

En aquest fòrum les ciutats adherides tenen l’oportunitat de compartir experiències, participar en tallers i congressos, i tindre contacte amb experts i tècnics que poden ajudar-los a abordar les seues necessitats en matèria de mobilitat sostenible.

La trobada estarà presidida per José Ignacio Quirós, regidor de Mobilitat de Santander, i per Hugo Lucas, regidor de Torres Vedras (Portugal). La vicepresidència anirà a càrrec d’Antonio Navarro Corchón, regidor de Mobilitat de Múrcia. Per celebrar-se a València, el nostre regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, donarà la benvinguda a la ciutat a tots i totes les participants.

Regidors i alcaldes d’ajuntaments com Braga, Pontevedra, Àvila, Picanya, Funchal, Alcobendas Irun, Teguise, Torres Vedras, Santander, Múrcia, Cascais, Sant Joan Despí, Ponferrada i Màlaga, ja han confirmat la seua assistència.

L’alcalde de València, Joan Ribó, que també participarà, donarà pas a la signatura de “l’Acord de València: Les Ciutats per a la Gent”, que suposa un compromís de realitzar un esforç en la divisió i repartiment de l’espai públic per aconseguir unes ciutats més habitables, amables i amb una millor qualitat de vida.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris