25n
Orgull
Orgull

Els dos recorreguts de l'Ofrena de València per a les Falles de 2021

Coneix quins seran els recorreguts de l’Ofrena, que s’han vist afectats per les obres del centre de la ciutat

Ofrena 2019

Els dos recorreguts de l'Ofrena de València per a les Falles de 2021
30/06/2021 -

El president de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha explicat els recorreguts per a l’Ofrena de les Falles 2021 de València. Així, en l’Assemblea de Presidentes i Presidents de Falla han aprovat tant les normes de l’Ofrena, com els horaris de la recollida de premis i les normes d’elecció de Falleres Majors de València.

D’aquesta manera, els recorreguts per a l’Ofrena seran els següents: la via 1 (antigament carrer de la Pau) discorrerà pels carrers de la Mar, Avellanes, Palau i Almoina; mentre que la via 2 (antigament carrer Cavallers) anirà pels carrers Quart, Cavallers i plaça Manises. Tota la informació s’enviarà a les diferents comissions.

A més, Galiana ha assenyalat que l’import de les ajudes addicionals del 30% dels monuments ascendeix a un total d’1,9 milions d’euros, fruit de la reestructuració del pressupost de la Regidoria de Cultura Festiva i modificacions de crèdit de la Comissió d’Hisenda, entre altres qüestions.

Per part seua, la vicepresidenta primera de l’àrea de Festejos i Actes Oficials ha detallat el calendari dels campionats de dominó, parxís i truc i ha explicat que el concurs de ‘playbacks’ ja està en marxa i es va celebrar una reunió amb les comissions per a exposar les bases.

La vicepresidenta segona de l’àrea de Cultura ha avançat que ja s’estan preparant els campionats i competicions de l’exercici 2021-2022 que organitza la delegació, mentre que la vicepresidència tercera, de l’àrea de Comunicació, ha indicat que ja s’ha enviat el protocol per a sol·licitar les acreditacions per a fotògrafs per a l’Ofrena i lliurament de premis. A més, la delegació té la voluntat d’organitzar una nova edició del curs de gestió de la Comunicació Fallera.

La vicepresidenta cinquena, de l’àrea d’Esports, ha indicat que ja s’han obert les inscripcions dels campionats de One-Wall i frontó. També la preinscripció de futbol sala i golf. Ha felicitat el col·lectiu faller perquè el passat exercici van participar un total de 1.300 persones en els diversos campionats d’Esports de JCF, malgrat la situació derivada de la pandèmia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 1 =